Fliserenser/Terrasserenser

Fliserenser til rengøring af terrasser og andre belægninger

På denne side finder du med stor sandsynlighed alt hvad du kan komme i tanker om at forvente af din fliserenser. Hvis du skal bruge en terrasserenser eller fliserenser-maskine så kan InduClean tilbyde en del forskellige modeller. Hvilken der er den bedste til dig er alt efter, hvad formålet og behovet er. Ved at se på den enkelte modellers beskrivelser er du sikret, at du kan finde en terrasserenser eller fliserenser, der passer helt perfekt til dig og dit projekt. Vi har fliserensere til rengøring af terrasser og andre belægninger, og i mange forskellige modeller og typer, med og uden drænslange. En fliserenser med drænslange kan med fordel benyttes hvis du har behov for at lede vandet direkte ned i kloakken eller andet afløb. Alle Inducleans fliserensere er af høj kvalitet. Produkterne er yderst funktionelle, robuste og modstandsdygtige, så holdbarheden også er god.

Mere

Der er 29 varer.

Viser 1-12 af 29 element(er)

Aktive filtre

En fliserenser gør livet nemmere

Lad den rette fliserenser eller terrasserenser både gøre arbejdet lettere, men også give et bedre og flottere slut resultat. InduCleans mange forskellige rengøringsmaskiner har til fælles, at de er effektive og af høj kvalitet. Har du spørgsmål til vores udvalg af fliserensere og terrasserensere, er vi altid glade for at hjælpe og rådgive dig.

Få dine fliser på terrassen til at skinne

En fliserenser gør underværker på dine fliser, og resultatet er altid fantastisk. Fliserens med højtryk går i dybden og får selv svære alger og smuds væk fra stenen, så den ser ud som ny igen. Her kan du samtidig hjælpe dig selv for fremtiden ved at få imprægneret dine fliser godt efter rens, så de ikke er så modtagelige overfor nyt smuds og holder sig flottere længere.