Reparation af gulvvaskemaskine

Er den gal med gulvvaskemaskinen, kan du trygt henvende dig her hos os! Hos InduClean har vi nemlig stor erfaring med service og reparation, og vi tilbyder derfor også professionel reparation af din gulvvaskemaskine. Når man er vant til at bruge en god gulvvaskemaskine til at løse rengøringsopgaver grundigt, kan det være noget af en krise, når maskinen pludselig ikke fungerer optimalt. Og sådan bør det bestemt heller ikke være, og derfor står vi altid klar til at hjælpe med at få gulvaskemaskinen på banen igen, i sin allerbedste form. Så skal du bruge reparation på din gulvvaskemaskine, kan du altid tage kontakt til os!

Mere

Aktive filtre

Har du købt en gulvvaskemaskine til en fornuftig pris, men synes efterfølgende at service og reparationsprisen er i den høje ende ? så står du ikke alene. Vi oplever flere og flere som får nogle massive regninger for simple reparationer.
Vi kan tilbyde at servicerer og reparerer jeres gulvvaskemaskine til rigtig fordelagtige priser. - OG VI GÅR IKKE PÅ KOMPROMIS MED KVALITETEN 

Vi har opbygget et godt netværk, så vi kan skaffe reservedele til gode priser og til langt de fleste mærker.

Kontakt os idag - Spar penge i morgen