Home & Garden

Rengøring af bilen, havemøblerne & fliserne  

Trænger terrassen, bilen eller murværket til en vask, kan vi anbefale vores Kärcher K7 højtryksrenser. Vandtrykket kan indstilles, så maskinen kan bruges til flere forskellige overflader lige fra træværk til mursten. Denne havemaskine er klar til brug med det samme, og skal kun have tilsluttet strøm og vand.

Havemaskinens LCD-display gør, at det aldrig har været nemmere at kontrollerer og styre vandtrykket, så det passer til den overflade du arbejder med. Som hvis du f.eks. skal vaske din bil, anbefaler vi ved Induclean at trykket er på 1200 – 1900 psi, hvor i mod rensning af en et gulv af beton som f.eks. et værksted gerne må være på 3000 psi. 

Med Kärcher havemaskinens 3-in-1 sprøjtehoved kan du indstille vandstrålen, så den enten er flad eller roterende. Derudover er havemaskinen i stand til at rense et areal på 60kvadrat meter i timen. 

Kärcher K7 er et godt eksempel på de krav vi hos Induclean sætter til vores havemaskiner – de skal være effektive, nemme at bruge og holdbarer.

 

Hvordan finder du den rette havemaskine?

Der er stor variation af behov og krav vores kunder stiller til deres havemaskiner. Er din have stor eller lille, er din terrasse lavet af træ eller fliser?

Overvej altid hvilke arbejdsopgaver havemaskinen skal varetage, så du kommer hjem med den maskine der bedst opfylder dine krav.  

Vores havemaskiner har hver deres kvaliteter og områder, hvor de anvendes bedst, lige fra rengøring af ude arealer til rengøring af skorstene.

Er du i tvivl om hvilken en maskine der passer bedst til dit behov, er du altid velkommen til at tage fat i vores kundeservice, som vil gøre alt for at hjælpe dig og husk at vi altid tilbyder gratis fragt ved køb over 1000kr.

 

Kvalitet til gode priser

Hos Induclean har vi stor fokus på at vores havemaskiner altid er nogle af de bedste på markedet og til priser der er til at betale. Vi forhandler f.eks. mærker som tyske Kärcher og Promini, som begge er leverandører af nogle af markedets bedste maskiner.  

 

Er du en virksomhed der er på udkig efter en ny højtryksrenser, kan vi helt sikkert også være behjælpelige her.

 

keyboard_arrow_up