Sæbe og tilbehør til vask

På denne side finder du alt, hvad du skal bruge af sæbe til industri, for her på siden har vi nemlig samlet vores bedste sæbe og tilbehør til vask. Så står du og mangler god og effektiv sæbe eller tilbehør hertil, kan vi helt sikkert anbefale, at du tager et kig i vores solide udvalg af sæbe til industri. Du kan let klikke dig rundt mellem vores underkategorier, hvor du finder alt fra sæbe til vognmænd, landbrug, industri, autoværksted og gulvvask. Ja mulighederne er mange, så hvad end behovet er, har vi sikkert sæbe og tilbehør, som kan klare opgaven hos dig.

Mere

Der er 43 varer.

Viser 1-12 af 43 element(er)

Aktive filtre

Nemt og effektivt

Med en skumudlægger er det nemt for den enkelte virksomhed der ønsker en effektiv udlægning af kemi, i den mængde der er behov for. En skumudlægger går det muligt at rengøre meget snavsede overflader, uden et stort forbrug af vand og sæbe.

Sæben sprøjtes på de ønskede overflader, efter et par minutter skyldes overfladen af med vand. En skumudlægger kan bruges til alle overflader som sanitære anlæg derudover kan det være en fordel at bruge skummet i områder hvor det kan være svært at komme til, da skummet nemt kan komme i revner og riller hvor en almindelig skurebørste ikke kan komme til.   

En skumlægger er meget simpel og bruge. Sæbe og vand tilsættes til tanken, hvor efter den er klar til brug. Doseringsknappen gør det muligt at indstille den til at bruge den ønskede mængde sæbe.

 

Hvorfor er det smart at bruge en skumudlægger?

Med en skumudlægger er det muligt at minimerer mængden af sæbe, og man har et meget bedre overblik over sæbeforbruget. Derudover er rengøring med en skumudlægger mere skånsomt for miljøet, da vandforbruget er så lavt som overhovedet muligt. 

På de lodrette flader er det en stor fordel at bruge en skumudlægger, da skummet ikke løber ned, men bliver siddende og får lov til at arbejde sig ordenligt ind og fjerne snavset.

 

Ved brugen af en skumlægger, sparer man også på kræfterne. Da sæben bliver siddende og selv nedbryder snavset og du derfor blot skal vaske det af med vand. Dvs. du ikke behøver at skure og skrubbe for at få snavset af.

Du kan blot skylde overfladerne over med vand og se det rene resultat.

 

Skumudlægger med tryktank

Til vores skumudlægger med tryktank medfølger en 10 meter kemiresistent slange samt en skumdyse.

Dette tilbehør gør skumudlæggeren ideel til næsten alle erhverv, da den lange slange gør det nemt at komme ud til alle overflader.

Skummet sikre også at alle overflader bliver rengjort, da det er tydeligt at se hvor langt i rengøringen man er kommet.

 

Inducleans skumudlægger findes i tre forskellige størrelser: 24, 50 og 100 liter, så du kan få den størrelse der passer bedst til jeres behov.

 

Kontakt os

Er du i tvivl om hvorvidt en skumudlægger med tryktank vil være den rette løsning for dig er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vi er altid klar til at hjælpe og rådgive dig om hvilke produkter der bedst opfylder dine behov.  

 

Hvis du mangler en effektiv fejemaskine er vi også meget behjælpelige her. Vores fejemaskiner sikre at fejningen bliver betydelig nemmere og meget hurtigere.