Søgeresultat

En Kärcher Gulvvaskemaskine til industri holder dine gulve rene

Hos Induclean tilbyder vi et stort Kärcher gulvvaskemaskine til industri udvalg, som sikrer dig rene og nydelige gulve. Det er en nem måde at få skinnende gulve på. Samtidig er en industri gulvvasker fra Kärcher mere effektiv end den gammeldags moppe.

Der er flere gode grunde til at holde sine gulve rene. Det ser ikke godt ud i en butik, hvis gulvene er beskidte. Det er også uhygiejnisk, og kan medvirke til at skabe farlige situationer for kunder eller ansatte. Det er her, hvor en industri gulvvasker Kärcher kommer til gode. 

Derfor anbefaler vi hos Induclean, at du tager din rengøring seriøst. Det er trods alt mere indbydende, når alting skinner og er rent. Med vores gulvvaskemaskine til industri får du nemt og effektivt løst dine problemer med rengøringen.

En Kärcher gulvaskemaskine til industri, der matcher dine behov for en industri gulvvasker

Der er flere faktorer, som spiller ind, når den optimale industri gulvvasker skal vælges. Først og fremmest skal valget af gulvvaskemaskine til industri tilpasses størrelsen af det gulvareal, som det skal vaskes, samt hvor ofte gulvet kræver vask.

Vi oplever, at flere vasker gulve inden for normal arbejdstid i dag. Faktorer som støjniveau og manøvredygtighed er derfor også væsentlige parametre, så kunder og arbejdende kolleger forstyrres mindst muligt af din industri gulvvasker.

Når det kommer til gulvvaskemaskinens manøvredygtighed, er valget mellem en batteridrevet industri gulvvasker og en gulvvaskemaskine til industri med elkabel en vigtig faktor. Du kan finde andre rengøringsmaskiner, såsom en industristøvsuger hos InduClean her.

Størrelser af Kärcher gulvvaskemaskine til industri

Vores Kärcher Gulvvaskemaskine til industri fås i forskellige størrelser, prisniveau og features.

Det er ikke altid nemt at gennemskue, hvilken størrelse og model, der er bedst til dit eget behov. Ej heller om man skal vælge ny eller brugt industri gulvvasker. Vi har opstillet nogle hovedregler, som du kan tage udgangspunkt i, når du skal købe en ny Kärcher gulvvaskemaskine til industri.

Hvor stort er området, du skal bruge din Kärcher gulvvaskemaskine til industri til?

Er det store, frie arealer, eller er der mange elementer på gulvet? Det kan give mere snævre arealer. Hvilken gulvtype skal din industri gulvvasker køre på?

Med gulvtype menes der:

Er gulvtyperne glatte (så som vinyl, linoleum, gummi og træ). Eller er guldtypen ru og ujævn, så som beton eller klinker med fuger? 

Elektroniske features på gulvvaskemaskine til industri:

Indbygget dosering, automatisk sænkning af børster og sugefod, træk på hjul, elektronisk vandregulator mm. 

Mere simple funktioner:

Vandregulering via kuglehane, hævning og sænkning af børster og sugefod med manuelt håndtag, dosering i vandtanken, fremtræk via børste mm.

Med disse parametre på plads, er du et stort skridt videre i din søgen efter den perfekte gulvvaskemaskine til industri til dig. InduClean har stor erfaring indenfor rengøringsmaskiner til både private hjem og industrien. Derfor kan vi vejlede dig i alle facetter af rengøringen, herunder den ideelle industri gulvvasker til dine behov.

Det er nødvendigt at sætte sig ind i, nøjagtigt hvad en industri gulvvasker skal kunne, og hvad du skal rengøre. Derved er vi meget opmærksomme på at give en ordentlig vejledning, så det er det rigtige produkt, du sidder med i sidste ende.  

Er en Kärcher industri gulvvasker et godt valg?

Du kan trygt erhverve dig en Kärcher gulvvaskemaskine til industri. Dermed sikrer du dig en maskine af den højeste kvalitet. Kärcher er et tyskproduceret mærke, som har en lang tradition indenfor produktion af kvalitetsrengøringsmaskiner, og er et af de største mærker på verdensplan.  

Vores industri gulvvasker har hver deres kvaliteter og områder, hvor de anvendes bedst. Nogle af dem er skabt til at vaske gulve i lagerhaller, skoler, sportscentre.

Andre maskiner er beregnet til mindre områder, såsom butikker, private hjem m.m. Det er derfor nemt at vælge, præcis den industri gulvvasker, du mangler – og hvis du nogensinde skulle komme i tvivl, er du mere end velkommen til at kontakte os på mail eller telefon. Se også gerne vores andre industrimaskiner, som vores støvsuger til industri eller nogle af vores populære fejemaskiner fra Kärcher

Skal du rengøre et udendørsareal? Så har vi også en højtryksrenser og tilhørende fliseimprægnering.

keyboard_arrow_up