Søgeresultat

En industri højtryksrenser til mange projekter

En industri højtryksrenser kan bruges til udendørs rengøring af maskiner, bygninger, køretøjer og tage. Fordelen ved en industri højtryksrenser til, er at rengøringsprocessen gøres lettere ved en blanding af tryk og vand samt evt. varme.

På den måde er det lettere at fjerne skidt, som kan være besværligt at fjerne. Industri højtryksrenser kan benyttes på de fleste overflader. Dog skal du være opmærksom på, at industri højtryksrenser kan beskadige overflader, som er mere skrøbelige.    

Vi har et stort udvalg af industri højtryksrenser

Man skal gøre sig flere overvejelser, inden man køber en industri højtryksrenser. For det første, er det en god idé at finde ud af, hvad højtryksrenser industri primært skal benyttes til.

Der er forskel på, hvor stor en maskine, man skal benytte til forskellige arbejdsopgaver. De større maskiner er oftest dyrest, men yder også det største tryk (er angivet i bar). Disse maskiner kan ofte også yde en større vandmængde, som gør rengøringsprocessen hurtigere.

Industri højtryksrenser er kategoriseret efter størrelse. Jo større maskine der vælges, desto højere vandmængde og tryk desto mere kan højtryksrenser industri.

Afhængigt af, hvad du skal benytte din industri højtryksrenser til, kan det være fordelagtigt at købe en større industrimaskine. Hvis du f.eks. skal rengøre store overflader (disse overflader er meget beskidte), er det en maskine i superklassen, du skal kigge efter.

InduClean kan opfylde alle dine ønsker. Vi tilbyder højtryksrenser industri fra koldt og varmt vand til el – eller forbrændingsmotor, mobil eller stationær, og du kan bruge en industri højtryksrenser til både privat - og industri brug. Vi også et sortiment af fejemaskiner til industri og privat

Vores industri højtryksrenser er let at transportere rundt

De fleste industri højtryksrenser har en integreret kørevogn, og er dermed lette at transportere rundt. De fleste af de højtryksrenser industri, vi tilbyder her på siden, har desuden et væld af forskellige funktioner. De er med til at give dig en god oplevelse, når højtryksrenser industri er i brug.

Vi er leverandører af kvalitetsmærker indenfor industri højtryksrenser

Induclean tilbyder f.eks. Kärcher industri højtryksrenser. Kärcher er et tysk kvalitetsmærke, som leverer professionelt rengøringsudstyr til erhvervsbrug. Faktisk er industri højtryksrenser en tysk opfindelse, og den er opfundet af Kärcher.

På den måde sikrer du tysk kvalitet, når du køber Kärcher rengøringsmaskiner hos os. Foruden dette brand leverer vi også en række andre kvalitetsmærker, som danskproduceret Reno, danskproduceret Ronda og Mosmatic. 

InduClean har alt i rengøringsmaskiner

Induclean tilbyder vi en bred vifte af forskellige rengøringsmaskiner til både privat og industri. Alle vores rengøringsmaskiner er af god kvalitet, og vi sælger dem til lavpris.

Skal du benytte en gulvaskemaskine, tilbyder vi et bredt sortiment af forskellige typer af gulvaskere, eller skal du bruge en støvsuger til kontoret, så har vi nogle gode til industribrug. Tilmed kan du få et afslag i prisen ved at aflevere din gamle rengøringsmaskine.

hqdefault.webp

Køb din nye industri højtryksrenser hos InduClean

Gå på udkig i vores håndplukkede udvalg her på siden og find den model, der opfylder dine behov. Vil du have mest muligt ud af din højtryksrenser industri, kan du med fordel kigge på vores udvalg af tilbehør til industri højtryksrenser.

Herved kan du nemt bestille den komplette løsning online, så du snart kan komme i gang med at rengøre udendørsarealer og efterlade dig et skarpt resultat. Og husk, hvis du får brug for hjælp, så kan du altid kontakte os på mail eller telefon.

keyboard_arrow_up