TSM - gulvvaskemaskiner

TSM Serien er maskiner som er bygget med tanken - ''make it simple, make it work''

Tanken bag Grande Brio gulvvaskemaskinerne er, at lave maskiner som er simple, men samtidig udfører et rigtigt flot vaskeresultat. Med simpeltheden medfører en driftøkonomisk fordel, da maskinerne er billige i drift med hensyn til tilbehør og reservedele. Alt unødvendigt elektronik er fjernet, som også betyder at hæve og sænkefunktionerne på både børster og sugefoden er manuel ligeledes er vandmængden styret via kuglehane - alt dette ser vi som en kæmpe fodel i alle virksomheder, som enten har mange forskellige brugere og hermed ønsker det simpelt men godt   eller de virksomheder som bare gerne vil have en godt resultat uden alle fordyrende funktioner.

Med TSM Grande brio sælger vi en arbejdshest som udfører jobbet til perfektion - Hvis man ønsker en maskine med luksusfunktioner som doseringsanlæg, en masse justeringsmuligheder via elektronik er det ikke en Grande brio maskine man skal vælge.

Alt dette er med til at TSM maskiner ikke byder på høje reparationsomkostninger og den simple opbygning gør at lang det meste vedligeholdelse kan påtages af firmaets egne ansatte.

Hvis man ønsker en maskine som skal være pålidelig, laver et flot rengøringsresultat, være økonomisk i indkøb, samt have lave driftomkostninger, så er TSM Grande Brio serien det helt rigtige valg. 

keyboard_arrow_up