Fejemaskine

Fejemaskine til industri

Fejemaskinen er perfekt til at rengøre fortov, havegangen eller parkeringspladsen for sne og skidt. Dens store børste gør det til en leg at fjerne sne om vinteren. Start blot fejemaskinen og kør en hurtig tur hen over det sted, du vil feje.

 

Hvis der er problemer med at køre på vejene, kan du ved hjælp af en fejemaskine fjerne al sneen, så det ikke er noget problem for andre at køre.

 

Her på siden finder du vores udvalg af effektive fejemaskiner. Med en af vores fejemaskiner kan fejningen blive betydeligt nemmere og meget hurtigere overstået, og vi kan tilbyde adskillige prisvenlige modeller.

Mere

Der er 18 varer.

Viser 1-12 af 18 element(er)

Aktive filtre

Fleksible fejemaskiner

Du kan indstille fejemaskinen, så den fejer skidt og sne i en bestemt retning, hvor det ikke ligger i vejen. Vælger du en af vores gode fejemaskiner, så får du en maskine som er let at betjene.

 

Du skal blot styre den i den retning, hvor du vil feje, så fjerner den al skidt foran dig. Hvis du døjer med ondt i ryggen eller dit job har sendt dig ud for at feje på vejene, så vil en fejemaskine være perfekt til dig, da du kan bruge den uden at overanstrenge dig.

 

Effektiv hele året

Om efteråret hjælper fejemaskinen dig effektivt med at fjerne de mange visne blade, der samler sig på vejene. Om vinteren kan fejemaskinen hjælpe dig af med store mængder af sne, og om foråret kan fejemaskinen sørge for, at vejene er fri for jord og sand.

 

Fejemaskinen egner sig bedst til at rengøre hårde overflader som fx fortovsfliser, havefliser og asfalt. Men om vinteren kan du også rydde sne fra andre underlag. Fejemaskinen skal blot kunne køre hen over det område, du vil rydde for sne eller andet skidt uden at rykke underlaget op.

 

Vi har et stort sortiment af fejemaskiner til industribrug

Leder du efter en god og pålidelig fejemaskine, så er du kommet til det rette sted. Vi har et stort udvalg af forskellige fejemaskiner til ethvert behov. Uanset om du har brug for en stor eller mindre model, så har vi helt sikkert den fejemaskine du har brug for.

 

Vores sortiment dækker manuelle fejemaskiner, walk-behind og ride-on fejemaskiner. Vi fører kun de bedste mærker, som er Haaga og Kärcher. De producerer begge fejemaskiner i allerhøjeste kvalitet, hvor der er fokus på holdbarhed og funktionalitet. Med en fejemaskine fra f.eks. kärcher går du ikke ned på kvaliteten. Kärcher er et tysk produceret mærke med stolte traditioner.

 

Vores maskiner har forskellige funktioner, specielt er der forskel på kapacitet, arbejdsbredde, antal børster og børsteteknik. Skulle du have spørgsmål til hvilken fejemaskine, der passer til netop dit behov, så er vi behjælpelige med rådgivning og gode råd.

 

Fejemaskiner i høj kvalitet

På denne side kan du finde hele vores udvalg af fejemaskiner. Vores fejemaskiner har en høj kvalitet og er nemme at betjene. Vores fejemaskiner har forskellige funktioner, som egner sig til forskellige behov.

 

Nogle fejemaskiner har fx både flere fremad gear og et bagud gear. Det gør det lettere at tilpasse dens hastighed. Der er også forskel på de forskellige modellers fejebredde. En maskine med en bred kost kan rydde et større område end en model med en smallere kost.

 

Hvis du går ind under de enkelte produkter, får du et meget bedre indtryk af, hvilken fejemaskine der passer bedst til dine behov og ønsker.

 

Trænger du til at få fejet?

Vi kan alle huske den gammeldags kost, som gør sit arbejde korrekt – men det tager dog også sin tid, støver meget og opfylder sjældent krav fra arbejdstilsynet. Med en fejemaskine kan du klare rengøringen meget hurtigere, med minimale støvgener og det sparer dig for en del tid i forhold til kosten. En fejemaskine er det nemmere alternativ, og kan ovenikøbet benyttes til mere end et formål. 

 

Når du vælger en fejemaskine, er det vigtigt du kigger på behovet. Hvad skal du bruge den til? Skal den kunne feje indenfor/udenfor og ønsker du en avanceret model med kvaliteten i top, eller kan billigere også gå an? Dette er nogle af de vigtige faktorer, når du skal vælge en fejemaskine. 

 

Vi forhandler både fejemaskiner, du kan gå bagved og sidde på. Det afhænger alt sammen af, hvad der tiltrækker dig mest, og fungerer bedst hos dig. Er du på udkig efter en maskine til rengøring af gulv med sugeevne, er det en støvsuger til industri du skal erhverve dig. Eller er du på udkig efter noget andet? Så har vi blandt andet en gulvvaskemaskine eller en højtryksrenser.

 

Hos induclean.dk forhandler vi et hav af fejemaskiner fra bl.a. Kärcher, HAAGA, Durasweep. Alle fejemaskinerne har hver deres kvaliteter og fordele samt forskelle i prisen. Hvis du som kunde har nogen spørgsmål eller tvivl, er du mere end velkommen til at kontakte os hos Induclean.dk. Vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig.