Industristøvsuger

Industristøvsuger til erhverv i den bedste kvalitet

En god støvsuger til arbejdspladsen er ikke til at undvære, og mangler du en støvsuger til rengøring af kontoret, kan du heldigvis finde de bedste støvsugere i forskellige modeller.


Støvsugning og anden rengøring er typisk en sur pligt for de fleste, men med en ordentlig støvsuger klarer du støvsugning nemt og effektivt, uanset hvor på kontoret, der trænger til en omgang.

Mere

Der er 89 varer.

Viser 1-12 af 89 element(er)

Aktive filtre

Nedenfor har vi samlet et varieret sortiment af smarte industristøvsugere. Vi har en, der passer til dine behov. Hos InduClean ønsker vi naturligvis at kunne tilbyde de bedste modeller på markedet, og vi har derfor allieret os med de mest erfarne producenter.

 

Du kan blandt andet vælge imellem varianter fra Ghibli, Kärcher og Ronda. Vi tilføjer løbende nye produkter til samlingen. Vores udvalg af industristøvsugere består af forskellige typer, herunder våd-, vandfilter-, sikkerheds-, aske- og rygstøvsugere. Vi forhandler produkter til ethvert budget. Se nærmere på dine muligheder og find den rette model til jeres behov.

 

Industristøvsuger til ethvert behov

Hos Induclean har vi din næste industristøvsuger. Vi har et stort udvalg af industristøvsugere, således vi kan tilbyde dig netop den støvsuger, du har brug for. En støvsuger til industri kan fås i flere størrelser.

 

På den måde kan du altid finde en støvsuger med netop den kapacitet, dine arealer kræver. Det er vigtigt at gøre dig tanker omkring, hvilken støvsuger, du har brug for. Dermed er du sikker på, at du får den rette industristøvsuger. 

 

Der stilles meget store krav til en støvsuger til industri. Den skal have en stor sugeevne, men samtidig have et lavt støjniveau, således medarbejderne ikke forstyrres. Nogle af vores modeller er velegnede til både privat og industriel brug.

Uanset om du leder efter en kraftig støvsuger med flere filteringsmuligheder eller en mindre støvsuger med flot design, har vi den model, du leder efter.

 

Industristøvsuger – til mere end bare støvsugning

Har du et rengøringsbehov, der kræver tungere skyts, er en industristøvsuger noget for dig. Vores udvalg af industristøvsugere består af en kombineret våd – og tørsuger, en kombineret støvsuger og gulvvaskemaskine, og en askestøvsuger, der er særligt designet til nemt og hurtigt at kunne rengøre din brændeovn, pejs, grill eller lignende - hvor der typisk er meget aske, der skal suges op.

 

Støvsuger til industri med mange muligheder

Vi forhandler industristøvsugere fra topproducenter, som Ghibli, Ronda og Karcher. De er alle kendte for at fremstille støvsugere i høj kvalitet. En industristøvsuger fra f.eks. Ronda vil sikre effektiv sugeevne og en lang holdbarhed. Ronda industristøvsuger er et populært valg blandt erhvervskunder, fordi du med en industristøvsuger fra Ronda får kvalitet til lavpris.   

En industristøvsuger kan have mange funktioner, som overbelastningssikring, integreret turbine, mulighed for vådsugning, forskellige filteringsmuligheder, længere slange og meget mere.

Vi kan tilfredsstille alle dine rengøringsbehov og tilbyder industristøvsugere, der passer til alle overflader og arealer. Så hvad enten du skal bruge en industristøvsuger i dit værksted, eller til at rengøre hele fabriksarealer, har Induclean hvad du står og mangler.   

 

Køb industristøvsuger online

Hos InduClean kan du købe alle vores rengøringsmaskiner online. Vores webshop tilbyder en lang række af produkter, som kan varetage alle rengøringsbehov. Så tag et kig på vores hjemmeside og tøv ikke med at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål. Leder du efter en anden type maskine til at rengøre dit gulv, er en gulvaskemaskine til industri perfekt til formålet.      

 

Eller leder du efter en rengøringsmaskine til udendørsbrug, er en højtryksrenser eller en fejemaskine noget for dig.

Er du i tvivl om, hvilken industristøvsuger du har behov for? Så vejleder vi dig gerne. Vi står også altid klar med et godt industristøvsuger tilbud til dig. På den måde kan du få den bedste støvsuger til en god pris.