Industristøvsuger

Industristøvsuger til industri i bedste kvalitet

Nedenfor har vi samlet et varieret sortiment af smarte industristøvsugere og vi har garanteret en der passer til dine behov. Hos InduClean ønsker vi naturligvis at kunne tilbyde de bedste modeller på markedet og vi har derfor allieret os med de mest erfarne producenter. Du kan blandt andet vælge imellem varianter fra Ghibli, Kärcher og Ronda, og vi tilføjer løbende nye produkter til samlingen. Vores udvalg af industristøvsugere består af mange forskellige typer, herunder våd-, vandfilter-, sikkerheds-, aske- og rygstøvsugere. Vi forhandler produkter til ethvert budget så se nærmere på dine muligheder og find den rette model til jeres behov.

Mere

Der er 81 varer.

Viser 1-15 af 81 element(er)

Aktive filtre

Industristøvsuger til ethvert behov

Hos Induclean har vi din næste industristøvsuger. Vi har et stort udvalg af industristøvsugere, således vi kan tilbyde dig, netop den støvsuger du har brug for. En industristøvsuger kan fås i flere størrelser, således du altid kan finde en støvsuger med netop den kapacitet dine arealer kræver. Der stilles meget store krav til en støvsuger til industri. Den skal have en stor sugeevne, men samtidig have et lavt støjniveau, således medarbejderne ikke forstyrres. Nogle af vores modeller er velegnede til både privat og industriel brug. Uanset om du leder efter en kraftig støvsuger med flere filteringsmuligheder eller en mindre støvsuger med flot design, så har vi den model du leder efter.

Støvsuger til industri med mange muligheder

Vi forhandler industristøvsugere fra top producenter, som Ghibli, Easy Clean og Kärcher. De er alle kendte for at fremstille støvsugere i meget høj kvalitet. En industristøvsuger kan have mange funktioner, som overbelastningssikring, integreret turbine, mulighed for vådsugning, forskellige filteringsmuligheder, længere slange og meget mere. Er du i tvivl om hvilken industristøvsuger du har behov for, så vejleder vi dig gerne. Vi står også altid klar med et godt industristøvsuger tilbud til dig, således du kan få den bedste støvsuger til en god pris.