Batteri maskiner

Vores udvalg af batterimaskiner

Vi har alt, hvad du kan få brug for til at holde dit hjem, kontor, hotel eller restaurant skinnende og rent. Vi tilbyder en række forskellige batterimaskiner lige fra støvsugere, højtryksrensere, løvblæsere, græs - og hækketrimmer, kædesave og batterier. Uanset hvad du har brug for til at udføre arbejdet, så har vi det. Vores batterimaskiner er pålidelige og effektive, så du kan få dit arbejde gjort hurtigt og med mindre besvær. Og hvis du nogensinde har spørgsmål om vores produkter eller om, hvordan du bruger dem, så kontakt os gerne! Vi er altid klar med råd om, hvor og hvornår du skal bruge vores batterimaskiner samt tips om vedligeholdelse og sikkerhedsprocedurer.

Fordelene ved batterimaskiner

Med batterimaskiner slipper du for støjen og vægten fra en maskine med ledning. Du kan nemt bevæge dig rundt i rummet uden at skulle slæbe en ledning efter dig. Og da der ikke er nogen ledning, er der ingen risiko for at løbe over den eller snuble i den. Med vores batterimaskiner kan du få arbejdet gjort sikkert og effektivt uden besvær!

Batteridrevne maskiner er perfekte til mange brancher, herunder bl.a. hotel- og restaurationsbranchen, uddannelsessektoren og sundhedssektoren.

Fordelene ved batterimaskiner er:

  • De er støjsvage nok til, at de ikke forstyrrer omgivelserne 
  • De er lette nok til, at de kan bruges af én person
  • Er nemme at anvende med minimal oplæring
  • De er mobile og kan anvendes på steder, hvor der ikke er strøm tilgængeligt

Ledningsfrie batterimaskiner

Ledningsfrie batterimaskiner er et godt valg til dine rengøringsbehov, fordi de er støjsvage, lette, nemme at bruge og sikre. Du kan nemt bevæge dig rundt i rummet uden at skulle trække en ledning efter dig. Du kan frit bruge batterimaskiner hvor som helst og når som helst.

Fordi vores batteridrevne værktøjer er ledningsfri, kan du frit bruge dem, hvor og hvornår du vil. Du behøver ikke længere at være afhængig af at have en stikkontakt i nærheden; i stedet kan du altid flytte din maskine frit, mens du arbejder.

Vi tilbyder et bredt udvalg af batterimaskiner, der er perfekte til både professionelle og privat. Når du hører ordet "batteri", tænker du muligvis stadig på store, tunge batterier, der ikke holder opladningen særlig længe. Men i virkeligheden tager batterier store skridt fremad hver dag. Faktisk udvikler batterierne sig hele tiden: De bliver mindre og lettere, samtidig med at de fungerer længere på en opladning.

Batteri drevet højtryksrenser

Vores smarte højtryksrenser fra Kärcher er en brugervenlig batteri drevet maskine, der garanterer fremragende resultater. Maskinen har en vandgennemstrømning på 320-400 l/h ved 110 bar tryk, så du kan arbejde hurtigt og effektivt. Den batteridrevne, bærbare højtryksrenser er perfekt til mindre rengøringsopgaver.

Det ledningsløse design betyder, at du kan bruge maskinen overalt - ikke kun i din garage eller dit værksted f.eks. Det trådløse design dig mulighed for at arbejde uden strømforsyning eller kabel, hvilket betyder, at maskinen kan bruges til højtryksrengøring på svært tilgængelige steder. Lithium-ion-batteriet af høj kvalitet sikrer konstant høj ydeevne i hele dets levetid og kan fungere i op til 34 minutter på en enkelt opladning.

Ud over at være let, nem at transportere og enkel at bruge leverer denne ledningsfri smarte højtryksrenser fremragende resultater uden besvær - hvilket gør den ideel til at vaske din bil eller cykel.

Til mere krævende opgaver, kan en maskine med ledning dog stadig være en fordel for dig. Du løber ikke så hurtigt tør for strøm i forhold til batteridrevne maskiner, og typisk har disse maskiner også mere kraft.

Køb batterimaskiner online

Vi har et bredt udvalg af batterimaskiner til mange forskellige erhverv på lager. Hvis du vil vide mere, kan du kontakte os via mail eller telefon. Har du brug for hjælp til at vælge den rigtige batterimaskine til dine behov? Vores kundeservicemedarbejder står klar til at besvare alle dine spørgsmål. Kontakt og venligst via mail eller tlf.

keyboard_arrow_up