• -38%
  • På tilbud!
Karcher KM 70/20 C

Kärcher KM 70/20 C fejemaskine

6.871,00 kr.
4.273,40 kr. Ekskl. moms
5.341,75 kr.
Inkl. moms 1-3 hverdages levering

Effektiv Kärcher fejemaskine

Skal du have gulvrengøringen udført hurtigt og effektivt? Så har vi den helt rigtige fejemaskine til jobbet. Med denne meget praktiske og velfungerende manuel Kärcher fejemaskine får du skinnende rene gulve og fortove på ingen tid - og så til en pris, hvor alle kan være med.  

Antal

Vores Kärcher fejemaskine får jobbet gjort

Denne lille og effektive Kärcher fejemaskine er en god hjælper til at få fejet fortovet, indkørslen eller andre mindre områder, hvor rengøringen skal tages til næste niveau. Vores Kärcher fejemaskine har en beholder på 20 liter, som nemt tømmes, så du kan få arbejdet udført hurtigt og effektivt uden unødvendigt tidsspilde. Den forreste sidekost gør det nemt at få skidt ud fra kanter, som efterfølgende kan fejes op af midterkosten. Vores effektive Kärcher fejemaskine er den perfekte følgesvend til enhver rengøringsopgave, der kræver et solidt håndværk til at få jobbet gjort ordentligt. Denne lille og effektive Kärcher fejemaskine er en god hjælper til at få fejet fortovet, indkørslen eller andre mindre områder, hvor rengøringen skal tages til næste niveau. Vores Kärcher fejemaskine har en beholder på 20 liter, som nemt tømmes, så du kan få arbejdet udført hurtigt og effektivt uden unødvendigt tidsspilde. Den forreste sidekost gør det nemt at få skidt ud fra kanter, som efterfølgende kan fejes op af midterkosten. Vores effektive Kärcher fejesmaskine er den perfekte følgesvend til enhver rengøringsopgave, der kræver et solidt håndværk til at få jobbet gjort ordentligt. 

Har du spørgsmål til vores Kärcher fejemaskine?

Hos Induclean ved vi, at det kan være noget af en jungle at finde den helt rigtige fejemaskine til den enkeltes behov. Derfor gør vi meget ud af at rådgive vores kunder på bedste vis, så de kan finde frem til den fejemaskine, der imødekommer lige præcis deres specifikke behov. Med en Kärcher fejemaskine får du en maskine, der kan lidt af hvert, og som også er praktisk af mange andre årsager. Har du alligevel spørgsmål til vores Kärcher fejemaskine, eller andre maskiner i vores produkt sortiment, er du naturligvis mere end velkommen til at kontakte os. Så vil vi gøre vores bedste for, at du får svar på alle dine spørgsmål, og får den helt rigtige fejemaskine.Tekniske data

  
Fremdrift 
 
manuell
Drivkraft 
 
-
Max. kapacitet (m²/t)
 
2800
Arbejdsbredde (mm)
 
480
Arbejdsbredde med 1 sidebørste (mm)
 
700
Arbejdsbredde med 2 sidebørster (mm)
 
-
Beholdervolumen brutto/netto (l)
 
42/20
Filterflade (m²)
 
-
Vægt (kg)
 
23
Mål (L x B x H) (mm)
 
1300x850x1050
Vægt inkl. emballage (kg)
 
28
Emballagestørrelse (l x b x h) (mm)
 
795x400x935
Opladningstid, genopladeligt batteri 
 
-
Driftstid, batteri 
 
-
 
1.517-106.0
Ny vare
keyboard_arrow_up