Belægnings imprægnering 20 L brugsklar
 • Belægnings imprægnering 20 L brugsklar
 • Flise imprægnering IC 20 L brugsklar
 • Belægnings imprægnering 20 L brugsklar

Fliseimprægnering IC 20 L brugsklar

1.000,00 kr. Ekskl. moms

(1.250,00 kr. Inkl. moms)

Fliseimprægnering specialudviklet til effektivt holde fliser, cement og stenbelægninger rene. Imprægneringen gør at alger har svært ved at få fæste på fliserne, som på den måde søger for, at fliserne ikke er modtagelige overfor alger og smuds. Dette forlænger levetiden på dine fliser, som samtidig ser meget flottere ud.

 • Sikkerhedspolitik
  Sikkerhedspolitik
 • Leveringsbetingelser
  Leveringsbetingelser
 • Fortrydelsesret
  Fortrydelsesret

Fliseimprægnering – yderst effektivt rensemiddel

Vi har alle oplevet, at fliser bliver grønlige med tiden. Ikke noget der just pynter terrassen. Derfor kan du med vores speciallavet fliseimprægnering hurtigt og let slippe af med alger og smuds, som sætter sig fast i overfladen.

 

En fliseimprægnering fra InduClean er en yderst effektiv imprægneringsvæske beregnet til udendørs overflader af cement/beton, teglsten, stuk eller andre sugende overflader.

Væsken beskytter effektivt mod vandindtrængning, og gør det nemmere at renholde/rengøre overfladerne. Vores fliseimprægnering holder i mange år, og den er ikke skadelig for husdyr eller planter.

,

 

Vores fliseimprægnering er klar til brug, og skal påføres på rengjorte og tørre overflader. Flere påføringer af vores fliseimprægnering kan give overfladen en lille smule glans og farvedybde – det kaldes for et ”wet look”.

 

Dine fliser vil ikke tage imod alger og smuds, dog vil vi stadig anbefale en årlig algebehandling, da algerne er luftbårne og stadig vil lægge sig som en grøn overflade oven på imprægneringen.

 

Med vores fliseimprægnering vil du hermed opnå en meget nemmere vedligeholdelse og rengøring af din belægning. 

 

Vi leverer vores fliseimprægnering i 20L dunke, som er helt brugsklar. For at du får det optimale ud af en fliseimprægnering, skal man bruge nok imprægnering, så der tages højde for overfladens/stenens sugeevne. Det er derfor vigtigt, at man har den rette mængde ved hånden, så man ikke går på kompromis med beskyttelsen.

 

Vi har udviklet vores egen fliseimprægnering

Vi har erfaret, at mange fliseimprægneringsprodukter ikke er af den bedste kvalitet og giver ikke et tilfredsstillende resultat. Derfor har vi udviklet vores eget fliseimprægneringsprodukt, som ikke blot sikrer rene fliser, men som også forbliver rene år efter år. Vores fliseimprægnerings produkt er af den bedste kvalitet, og vi sælger det til lavpris.      

 

Vores fliseimprægnering har et dækningsområdet er ca. 6-10 m2 pr. liter belægningsimprægnering alt efter belægningens sugeevne.

 

Den speciallavede blanding er klar til brug og kan bruges med bl.a. rygsprøjte. eller lignende type værktøj. Med vores blanding får du altså med garanti et tilfredsstillende resultat, som vil pynte din terrasse eller lignende. Det er vigtigt at imprægnere dine fliser, hvis du vil undgå alger og smuds.

 

Vores fliseimprægnering er et vandbaseret silane produkt med høj ydeevne. Der kan både imprægneres fliser, facader samt tagsten med en vedvarende høj imprægnerings effekt.
Vi anbefaler altid, at man laver en lille prøve på et hjørne, før man giver sig i kast med hele overfladen.

 

Anvend vores fliseimprægnering

Udvendige mineralske underlag, der ønskes beskyttet mod indtrængen af vand og opløselige salte. Meget velegnet til belægningssten, sandsten og tagsten.

 

Fliseimprægneringens egenskaber 

Belægningsimprægnering forstærker underlaget, således at det beskyttes mod dagligt slid. Desuden giver imprægneringen en overflade, hvor vandet let perler af, derfor får mos, alger og flisepest ikke så let fodfæste.


· Slidstærk og vandskyende overflade til mineralske materialer
· God indtrængningsdybde
· Langtidsvirkende afperle effekt
· Diffusionsåben
· Reducerer dannelsen af hvide aflejringer
· Økonomisk i brug


Brugsvejledning til vores fliseimprægnering

Produktet er klar til brug og påføres med airless sprøjteanlæg, eller med rygsprøjte. Emner kan også behandles ved dypning.
Anvendes på fuldt hærdede nye eller gamle overflader. Overfladen skal være velafrenset og tø, inden du anvender vores fliseimprægnering.

Planter, glas, metal og andre materialer, der er følsomme for alkali, skal beskyttes mod at komme i kontakt med imprægneringsvæsken, mens den påføres.


Anvend handsker, undgå at indånde sprøjtetåge. Følg anvisninger på sikkerhedsdatabladet.
Beskyt planter, glas, træ, plast og metaller, samt andre materialer, der ikke tåler alkali.

 

Fliser der holder længe

Efter at du har renset og imprægneret dine fliser med vores unikke fliseimprægnering, vil du opleve et længerevarende og blivende resultat. Vedligeholdelse af dine betonfliser bliver langt nemmere fremover.

 

Snavs, nye begroninger og belægninger, som alger og flisepest, vil efterfølgende ikke bide sig let fast i fliserne, og kan derfor nemt fjernes med vores fliserens og en stiv kost.

 

Vores fliseimprægnering benyttes af professionelle

Vores fliseimprægnering benyttes dagligt af professionelle indenfor fliserensning. Vores produktet er valgt ud fra et ønske om den mest effektive og sikre behandling. Midlet er udviklet efter at give resultater, så dine flisers holdbarhed sikres, og at de ser flotte ud, år efter år.

 

Hos Induclean går vi ikke ned på kvaliteten, selvom vi sælger til lavpris. Du får derfor et kvalitetsprodukt, der bliver benyttet af professionelle til billige penge. Kvaliteten gør en stor forskel, når fliserne skal behandles og sikrer vedvarende rene og pæne fliser uden alger og smuds.

 

Du kan se på videoen herover, hvordan dine fliser kan komme til at se ud, ved en god behandling og fliseimprægnering.

 

Køb fliseimprægnering online

Hos Induclean kan du købe vores speciallavet fliseimprægnering på vores hjemmeside. Efterfølgende får du leveret produktet direkte til din dør.

 

Hos Induclean får du gratis fragt ved køb over 1000 kr. Det kan derfor godt betale sig at købe to dunke - så har du sparet fragten. Tilmed behøver du ikke købe fliseimprægnering i det næste lange stykke tid.

 

Du kan altid ringe til os hvis du har spørgsmål, vi har stor erfaring indenfor fliseimprægnering, rengøringsmaskiner og hvad der dertil tilhører. Hos Induclean har vi tilmed et stort udvalg af rengøringsmaskiner, mangler du f.eks. en højtryksrenser til rensning af udendørsarealet eller en gulvvasker til kontoret, så kan du også finde det hos os i dag.

750020
Ny vare

Du vil eventuelt også synes om

Relaterede produkter

(8 andre produkter i samme kategori)

 

Kunder, der købte denne vare, købte også

Kontakt os

valgfri