Om InduClean

InduClean ApS
Nybovej 15
7500 Holstebro
Tlf.: 40 80 75 00

InduClean er en innovativ virksomhed hvor der sættes fokus på kvalitet og brugervenlighed. Vi lægger en ære i, at hjælpe kunderne til en løsning som både er mere effektiv, ergonomisk samt økonomisk, men også tilpasset til den enkelte kundes ønsker og behov.
InduClean tilbyder både salg, service, reparation og udlejning som er med til at gøre InduClean til den oplagte samarbejdspartner til en mere effektiv dagligdag uden bøvl og besvær.InduClean laver kundetilpassede løsninger. Vi har i flere tilfælde designet egne løsninger i samarbejde med kunden for, at løse et given problem i dagligdagen. Dette gør også InduClean til en unik samarbejdspartner da vi gør alt for at yde den absolut bedste service og tilbyde de produkter der gør kunderne har den nemmest mulige arbejdsgang i dagligdagen.
Vores hovedmærke er Kärcher som tilbyder en langt række af rengøringsmaskiner. Kärcher er valgt på baggrund af mærkets innovative løsninger af absolut højeste kvalitet. Kärcher bliver ved med at imponerer og sammen med den tyske kvalitet og det let tilgængelige tilbehør og reservedele gør dette mærket til et af de absolut førende og annerkendte mærker på markedet.
Vi tilbyder gratis demonstration og vejledning af alle Kärcher produkter på en værdi over 10.000 ekskl. moms.

Vi reparerer og servicerer 24 timer i døgnet – Forstået på den måde, at vi har døgnvagt og kunder som har problemer uden for almindelig åbningstid, stadig har mulighed for at få vejledning, og reparation. InduClean trækker på over 17 års erfaring og har dermed mange reparationer i bagagen som er med til, at vi kan yde en endnu bedre service.

Tøv ikke med at kontakte og hvis du har spørgsmål til produkter, service mv.

keyboard_arrow_up