Service og reparation

Hos InduClean sørger vi for, at have et stort kendskab til det rengøringsmateriel vi forhandler. Vi er ikke bare et salgsled men vi er din partner til en nemmere hverdag. Ikke nok med, at vi har sat os ind i de maskiner vi sælger, har vi også sat os ind i mekanikken som driver maskinerne. Hermed får du en partner som er til din rådighed alle ugens dage med vejledning, service og ikke mindst reparation af maskinen.

Vi er meget mere end bare forhandler, vi hjælper vores kunder i alle led af den daglige drift. 
Mange virksomheder har ikke tid til, at vente på en større reparation af materiel til den daglige drift, som også indkluderer rengøringsmateriel som eks. gulvvaskemaskiner, fejemaskiner, højtryksrenser etc. derfor tilbyder vi alle kunder en gratis lånemaskine i tidsrummet hvor maskinen bliver lavet. Hermed sikre vi, at vores kunder kan være fuldt funktionsdygtige året rundt.

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du står med en maskine som trænger til et service eftersyn eller måske en reparation. 

Vi servicerer og reparerer alle fabrikater.

Vi har et kæmpe stort udvalg af forskellige reservedele og tilbehør. Over 100.000 varenumrer indenfor højtryk og utallige børster, sugemotorer mv. til gulvvaskemaskiner, fejemaskiner og støvsugere.

VI laver et fantastisk stykke arbejde til en god pris.

En reparation ved os bliver aldrig dyrere end hvad vi har fortalt i telefonen. Vi gennemgår maskinen og laver et estimat over reparationens omfang og pris. Som kunde bestemmer man efterfølgende selv om man vil eller ikke vil have maskinen repareret. Ingen reparation = ingen omkostning.

Vi får mange maskiner leveret via vores gode fragtaftale - kunder fra både Fyn og Sjælland har fundet ud af at vi kan reparerer maskiner inklusiv fragtomkostninger billigere end hvis en lokal servicemontør skal ud og se på maskinen.


Kontakt os - 40807500 
Vi er altid klar til at give en god pris på service og reparation.

keyboard_arrow_up