Mærker

 • FLOWCONCEPT
 • Ghibli

  Ghibli

  Ghibli er et af vores mest populære mærker og det er der mange gode grunde til. Med sans for funktionalitet og en forståelse for brugervenlighed, effektivitet og smarte designløsninger, er Ghibli produkter altid et oplagt valg. Vi forhandler blandt andet deres populære vådstøvsugere, samt koldt vand højtryksrensere og kompakte gulvvaskere, og du kan garanteret finde lige det produkt du leder efter. Mange af vores produkter fra den anerkendte producent er jævnligt på tilbud og kunne du tænke dig at høre mere om udvalget eller specifikke produkter, kan du altid kontakte vores kundesupport. Se nærmere på udvalget nedenfor og gør en god handel.

 • Karcher

  Karcher

  Producenten Kärcher kræver formentlig ikke den store introduktion. Det kendte mærke er en af de ledende kræfter inde for rengøringsløsninger og vi er derfor glade for at kunne tilbyde en lang række af deres mest populære produkter, her hos InduClean. Vores udvalg spænder over adskillige produktkategorier, lige fra sprøjtepistoler, vippesprinklere og dykpumper, til effektive støvsugere, gulvvaskere og hedvandsrensere. Mangler du en højtryksslange eller måske en skumlanse, forhandler vi også disse og meget andet udstyr og rengøringstilbehør. Gå derfor ikke glip af dine muligheder her på siden. Få et skinnende, blankt og grundigt resultat med vores mange kvalitetsprodukter fra Kärcher.

 • Mosmatic

  Mosmatic

  Mosmatic er et højkvalitets mærke som har sit udspring i at producerer swivler til højtryks branchen. Mosmatics store sortiment af udstyr som har en roterende enhed som eks. fliserensere, tagrense kasser, vaskeudstyr til automobil branchen samt meget mere. med mosmatic er man garanteret et solidt kvalitets produkt med en høj ydeevne og driftsikkerhed.

 • Reno

  Reno

  Med Reno er du altid i gode hænder. Det velansete mærker har i mange år været garant for effektivt, pålideligt og brugervenligt rengøringsudstyr og vores udvalg ville da heller ikke være fuldendt uden deres populære produkter. Fra sækkevogns kompressorer og højtryksrensere, til hedvandsrensere og et væld af tilbehør. Uanset dine behov og opgavens omfang, bør du ikke snyde dig selv for et kig på vores udvalg fra Reno. Vi kan desuden ofte lokke med særlige tilbud på udvalgte varer og vi opdaterer naturligvis jævnligt udvalget med nye produkter. Gå på opdagelse i vores sortiment og blev godt udrustet til rengøringen med den erfarne og kvalitetsbevidste producent.

 • Ronda

  Ronda

  Vil du være sikker på et flot rengøringsresultat uanset opgavens størrelse, kan vi anbefale et kig på vores udvalg fra Ronda. Ronda er en innovativ producent af støvsugere og avanceret tilbehør. Med støvsuger fra Ronda kan du altid vide dig sikker på at udstyret er i orden, og mængden af tilbehør sikrer at du hurtigt og effektivt kan få rengjort selv de mest udfordrende områder, overflader og steder. Hos InduClean kan du blandt andet finde Rondas super effektive industristøvsugere, som for eksempel sikkerhedsstøvsugere til de ekstra krævende opgaver.

 • SHURFLO
 • Stenhøj
 • Taski

  Taski

  Taski er en af de førende og anerkendte mærker indenfor rengøring, mærket har fået stor succes for sine rengørings egenskaber og resultater. Mærket er innovativ og god til at skabe nye rengørings maskiner med funktioner som hjælper brugeren i arbejdet.

 • TSM

  TSM

  Her finder du vores udvalg af rengøringsudstyr fra den kendte producent, TSM. Det italienske mærke er kendt for adskillige serier af kvalitetsudstyr med usædvanligt lave driftsomkostninger og minimal vedligeholdelse, og der er derfor mange penge at hente med deres produkter. Dette går dog ikke ud over effektiviteten og skal du for eksempel bruge en walk behind gulvvaskemaskine med høj ydeevne og stor pålidelighed går du ikke galt i byen med denne producent. Gør dig selv en tjeneste og tag et kig på vores prisvenlige udvalg fra TSM, eller kontakt vores kundeservice hvis du vil vide mere om særlige produkter.