Mærker

 • FLOWCONCEPT
 • Ghibli

  Ghibli

  Ghibli er et af vores mest populære mærker og det er der mange gode grunde til. Med sans for funktionalitet og en forståelse for brugervenlighed, effektivitet og smarte designløsninger, er Ghibli produkter altid et oplagt valg. Vi forhandler blandt andet deres populære vådstøvsugere, samt koldt vand højtryksrensere og kompakte gulvvaskere, og du kan garanteret finde lige det produkt du leder efter. Mange af vores produkter fra den anerkendte producent er jævnligt på tilbud og kunne du tænke dig at høre mere om udvalget eller specifikke produkter, kan du altid kontakte vores kundesupport. Se nærmere på udvalget nedenfor og gør en god handel.

 • Karcher

  Karcher

  Kärcher industrimaskiner til alle formål

  Kärcher er et af verdens mest kendte mærker indenfor fejemaskiner, fliserensere, hedevandsrenser, gulvvaskemaskiner, industristøvsugere og meget mere. Mærket Kärcher er anerkendt for deres høje kvalitet, der både afspejler sig i det færdige resultat maskinerne efterlader, men samtidig også den lange levetid og minimale vedligehold de kræver.

 • Mosmatic

  Mosmatic

  Mosmatic er et højkvalitets mærke som har sit udspring i at producerer swivler til højtryks branchen. Mosmatics store sortiment af udstyr som har en roterende enhed som eks. fliserensere, tagrense kasser, vaskeudstyr til automobil branchen samt meget mere. med mosmatic er man garanteret et solidt kvalitets produkt med en høj ydeevne og driftsikkerhed.

 • Reno

  Reno

  Reno Højtryksrensere, hedvandsrensere og kompressorer

  Reno er dansk produceret kvalitets højtryksmaskiner. Reno har eksisteret siden 1978 og har i alt deres eksistens fokuseret på at producerer kvalitetsmaskiner med højtryk som højtryksrensere, kompressorer og hedvandsrensere.

  Reno har 60 medarbejdere i henholdsvis Danmark og New Zealand og har benytter de nyeste og mest moderne teknologier til at producerer disse høj kvalitete maskiner. De leverer nogle af markedets bedste højtryksrensere, hedvandsrensere og kompressorer og er absolut blandt de mest efterspurgte blandt professionelle og eksperter.

 • Ronda

  Ronda

  Vil du være sikker på et flot rengøringsresultat uanset opgavens størrelse, kan vi anbefale et kig på vores udvalg fra Ronda. Ronda er en innovativ producent af støvsugere og avanceret tilbehør. Med støvsuger fra Ronda kan du altid vide dig sikker på at udstyret er i orden, og mængden af tilbehør sikrer at du hurtigt og effektivt kan få rengjort selv de mest udfordrende områder, overflader og steder. Hos InduClean kan du blandt andet finde Rondas super effektive industristøvsugere, som for eksempel sikkerhedsstøvsugere til de ekstra krævende opgaver.

 • SHURFLO
 • Stenhøj
 • Taski

  Taski

  Taski er en af de førende og anerkendte mærker indenfor rengøring, mærket har fået stor succes for sine rengørings egenskaber og resultater. Mærket er innovativ og god til at skabe nye rengørings maskiner med funktioner som hjælper brugeren i arbejdet.

 • TSM

  TSM

  Her finder du vores udvalg af rengøringsudstyr fra den kendte producent, TSM. Det italienske mærke er kendt for adskillige serier af kvalitetsudstyr med usædvanligt lave driftsomkostninger og minimal vedligeholdelse, og der er derfor mange penge at hente med deres produkter. Dette går dog ikke ud over effektiviteten og skal du for eksempel bruge en walk behind gulvvaskemaskine med høj ydeevne og stor pålidelighed går du ikke galt i byen med denne producent. Gør dig selv en tjeneste og tag et kig på vores prisvenlige udvalg fra TSM, eller kontakt vores kundeservice hvis du vil vide mere om særlige produkter.