Askesuger

Askesuger fra Kärcher og Ghibli til forskellige behov

Kärcher og Ghibli er to af de mest pålidelige askesugere på markedet. De askeudsugere, der er tilgængelige her hos InduClean, er bygget med dine behov for øje, så du kan finde den model, der passer til dine rengøringskrav. Fordelene ved en askeudsuger fra Kärcher og Ghibli:

  • Fordelene ved en askesuger fra Kärcher og Ghibli er mange. De er brugervenlige, og har en høj kapacitet. Derudover har de et kompakt design, som gør dem nemme at opbevare, når de ikke er i brug.
  • Alle vores askesugere fås med en række tilbehør: Tilbehør inkluderer bl.a. forskellige teleskoprør, mundstykker og børster alt efter dine behov - uanset om det er rengøring af en skorsten, pejs eller rengøring af din grill!

Professionel askesuger til industri

Vi kan levere askesugere til flere forskellige slags opgaver. Vi kan bl.a. fremhæve vores Ghibli AS 27 Duo. Denne professionelle askesuger kan bl.a. anvendes til rengøring af kedler, og leveres med to store opsamlingsbeholdere i rustfrit stål, der er modstandsdygtige over for varmt støv. Filteret er desuden lavet af brandhæmmende materiale, hvilket betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om gnister eller brand. Den har en kraftig motor, der kan suge selv de mindste stykker aske op, så du kan være sikker på, at din kedel er pletfri. Ghibli AS 27 Duo er en fleksibel og effektiv askesuger løsning til industriel tørstøvsugning af vamt og fint støv.

Valg af askesuger

En askesuger er den ideelle løsning, såfremt at du har brug for en special støvsuger med en rigtig god sugeevne. Ud over at en askesuger kan anvendes til sugning af aske fra skorsten og pejs, er askesugeren også ideel til renoveringer samt andre former for støvede byggeprojekter. Overvejelser før du investerer i en askesuger. Valget af askesuger skal naturligvis matche dit behov. Skal askesugeren anvendes til professionelt brug, bør du tænke på kapaciteten. Dvs. hvor stor er askebeholderen? Hvor stor er sugeevnen og hvor god er filteret? Som med så meget, så hænger pris og kvalitet som oftest sammen. I dette tilfælde hænger prisen sammen med kvaliteten af filteret, kapaciteten af askebeholderen, lydniveau og mærke. Kontakt os gerne såfremt at du har brug for rådgivning eller tips til valg af askesuger.

keyboard_arrow_up