Palleløfter mv.

Palleløfter fra NH i mange varianter

Vi har mange modeller af palleløfterer i både almindelige pallevogne, højteløftere, pallestablere, trækvogne mv. Alle vores palleløftere mv. kommer fra NH som er kendt for en utrolig god kvalitet og brugervenlighed. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten, derfor leverer vi kun det bedste på markedet. Sortimentet af NH palleløftere fås i mange varianter såsom elektriske og manuelle, stål- eller legeringsrammer, enkelt- eller dobbelte sakseløftere, forskellige gaffeltyper og løftehøjder som kan anvendes indenfor mange forskellige brancher.

En palleløfter til forskellige behov

Hvis du har brug for at løfte eller transportere gods og paller sikkert, er en palleløfter det helt rette valg for dig. Valget er dog altid helt klart det sværeste, når den korrekte palleløfter skal vælges. Det omhandler tit de forskellige faktorer, såsom pris, belastning, anvendelsesområde, hjultype og meget mere. En palleløfter er naturligvis anvendelig i utrolig mange virksomheder. Det kan både være i en mindre virksomhed, men også kæmpe fabrikshaller. Uanset behovet for en palleløfter, forhandler vi de kvalitetsstærke og brugervenlige modeller fra NH, som der ikke er en finger at sætte på. Palleløfterne virker til hver en tid upåklageligt, og brugervenligheden er ligeledes i top. Kendetegnene ved vores palleløftere fra NH er, at de er brugervenlige, ergonomiske og i høj kvalitet. Hos Induclean.dk har vi både palleløftere, der er specielt designet til kvartpaller, men også europaller. Du skal naturligvis vælge din palleløfter af formålet, som du skal bruge den til. Dette afhænger af hvor meget den skal kunne løfte, hvor meget du skal løfte, og samtidig hvor meget plads der skal navigeres rundt på.

Kombiner to funktioner i én med en NH palleløfter med vægt!

En NH palleløfter med vægt kombinerer to funktioner: håndtering af paller og vejning af varerne. Det gør en palleløfter med vægt til et ideelt hjælpemiddel på lageret, i industrien og andre sektorer, hvor der er behov for både at transportere og veje varer på paller. Et eksempel på en sådan anvendelse findes i fødevareproduktionen, hvor vejning af varer ofte kræver to arbejds operationer. Med en elektronisk styret palleløfter med vægt kan det hurtigt og præcist gøres af kun én person. Tidligere var det nødvendigt at bruge to maskiner til dette; Produktionen af de varer, der skulle vejes, krævede ekstra tid. Når man bruger en palleløfter med vægt, går det meget hurtigere, fordi der kun bruges én maskine. Vores NH Palleløftere med vægt fås i forskellige versioner afhængigt af anvendelse og behov.

Fordele ved en palleløfter med vægt

Hvordan ser din arbejdsgang ud? Er det en masse tunge løft? Skal du også veje dine palleterede varer? Hvis ja, bør du investere i en palleløfter med vægt! Fordelene ved en palleløfter med vægt er mange. Den største fordel er, at operatøren slipper for det hårde fysiske arbejde, som ellers ville være forbundet med at flytte pallen til en fast vægt. En palleløfter med vægt er derfor med til at reducere tunge løft og minimere dårlige eller akavede arbejdsstillinger. Bedre ergonomi er en af de helt store fordele.

keyboard_arrow_up