Palleløfter mv.

Stort udvalg af palleløftere

Hos InduClean har vi mange forskellige modeller af palleløftere i både almindelige pallevogne, højtløftere, pallestablere, trækvogne og meget mere. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten, og vælger derfor altid vores samarbejdspartnere med omhug. Derfor er alle vores løftere fra NH, som er kendt for deres utroligt gode kvalitet og brugervenlighed. Så tag et kig på vores store udvalg af palleløftere og find præcis den palleløfter, der kan gøre dit arbejde både lettere og mere behageligt. Er der noget du ikke kan finde, eller er du i tvivl om noget, er du altid velkommen til at kontakte os - vi står altid klar med rådgivning og gode råd.

Mere

Aktive filtre

Palleløfter i mange varianter

Vi har mange modeller af palleløfterer i både almindelige pallevogne, højteløftere, pallestablere, trækvogne mv.
Alle vores løftere mv. kommer fra NH som er kendt for en utrolig god kvalitet og brugervenlighed.

Vi går ikke på kompromis med kvaliteten, derfor leverer vi kun det bedste på markedet.

En palleløfter til forskellige behov

Hvis du har brug for at løfte eller transportere gods og paller sikkert, er en palleløfter det helt rette valg for dig. Valget er dog altid helt klart det sværeste, når den korrekte palleløfter skal vælges. Det omhandler tit de forskellige faktorer, såsom pris, belastning, anvendelsesområde, hjultype og meget mere. 

En palleløfter er naturligvis anvendelig i utrolig mange virksomheder. Det kan både være i en mindre virksomhed, men også kæmpe fabrikshaller. Uanset behovet for en palleløfter, forhandler vi de kvalitetsstærke og brugervenlige modeller fra NH, som der ikke er en finger at sætte på. Palleløfterne virker til hver en tid upåklageligt, og brugervenligheden er ligeledes i top.

Hos Induclean.dk har vi både palleløftere, der er specielt designet til kvartpaller, men også europaller. Du skal naturligvis vælge din palleløfter af formålet, som du skal bruge den til. Dette afhænger af hvor meget den skal kunne løfte, hvor meget du skal løfte, og samtidig hvor meget plads der skal navigeres rundt på.

Hos Induclean.dk forhandler vi alle de fantastiske palleløftere fra NH. Hvis du har eventuelle spørgsmål eller der er opstået tvivl, skal du være velkommen til at kontakte os. Vi vil gøre vores bedste for, at du får den rette palleløfter.