Slangeopruller

Slangeopruller i topkvalitet der gør arbejdet nemmere

En slangeopruller gør altid arbejdet nemmere, og her hos InduClean kan du heldigvis altid finde et stort udvalg af prisvenlige varianter i topkvalitet. Vores skarpe udvalg byder både på alt fra manuelle til automatiske slangeoprullere og slangeoprullere med trykluft, og vi kan næsten altid lokke med særlige tilbud på udvalgte varer. Vi tilbyder produkter i begge ender af prisskalaen, så uanset om du er ude efter en meget billig model eller en high-end variant, kan den findes her på siden. Som altid har du produkter fra de bedste mærker at vælge imellem, når du handler hos os, så tag et nærmere kig på hele vores sortiment og kontakt os, hvis du har brug for råd eller vejledning.

Mere

Der er 133 varer.

Viser 1-6 af 133 element(er)

Aktive filtre

Derfor skal du bruge en slangeopruller med trykluft

Med en god slangeopruller med trykluft forlænger du holdbarheden på dine slanger, fordi der ikke opstår utætheder som følge af forkert opbevaring. En anden god grund til at vælge en slange opruller er, at din slange fylder mindre og derfor er nemmere at opbevare. Slanger, der flyder på et gulv, kan give anledning til arbejdsulykker, da de er nemme at falde over. Med den korrekte slangeopruller med trykluft sikrer du dig mod driftstop og højner driftssikkerheden. Vi har et stort udvalg af forskellige slangeoprullere; manuel og automatisk slangeopruller, el kabelopruller, haveslange opruller, vandslangeopruller og mange flere.

Slangeopruller til vandslanger

Ligger din haveslange også og roder rundt ude i haven? Vi kender alle til problemet. Når vi er færdige med at vande hæk eller blomster, bliver slangen smidt tilfældigt ovre i hjørnet af haven. Dette kan ofte se rodet ud og ødelægge helhedsindtrykket af en ellers velholdt have. Nu kan du få styr på din haveslange med en slangeopruller til trykluft til vand fra Induclean. Gem haveslangen af vejen og få orden i din have.   

 

Slangeopruller til trykluft

Vil du have orden på værkstedet? En slangeopruller med trykluft kan forlænge levetiden på din slange. Når ikke du benytter en slangeopruller til din kompressor, kan du hurtigt komme til at træde på slangen. Tilmed kan slangen lave knuder og vikle sig sammen. Dette kan i værste tilfælde betyde, at din slange bliver opslidt hurtigere end nødvendigt. Derfor er det en god idé at købe en slangeopruller til trykluft. Den kan også skabe orden på dit værksted. Ofte giver en slange, der ikke har en tilhørende slangeopruller, rod og uorden. 

Se også vores udbud af gulvvasker til industri

Slangeoprullere til forskellige behov

Dit behov bestemmer, hvilken slangeopruller med trykluft, du skal vælge. Du skal derfor overveje, hvor lang din slange skal være. Har du brug for en manuel eller automatisk slangeopruller? Er det til en trykluft-, el- eller vandslange? Har du brug for drejefunktion? Skal slangeoprulleren være udendørs?

Ved at klikke på de forskellige produkter, kan du finde den slangeopruller, du leder efter. Er du stadig i tvivl, om hvilken slangeopruller, du skal vælge? Vi hjælper dig med at finde den slangeopruller, som passer til dit behov. Kontakt os i dag og hør mere.

 

Slangeopruller i top kvalitet

 

Vores sortiment byder på slangeopruller, kabelopruller, ledningsopruller og afspærringsopruller i den bedste kvalitet.

Vores produkter er nøje udvalgt fra de bedste producenter i verden, så vi ikke går på kompromis med kvaliteten på slangeoprulleren. Derfor kan du med tryghed bestille en opruller fra vores store sortiment, og være sikker på en god kvalitet. De er alle gennemtestet og afprøvet i hårde miljøer, så vi sikrer en god holdbarhed på produkterne.  

 

Valg af slangeopruller med trykluft

 

En slangeopruller skal hjælpe brugeren med en nemmere arbejdsgang, og holde styr på slangen, så ikke den flyder på jorden og bliver unødvendigt slidt.

En slangeopruller kan være opbygget på forskellige måder. Man kan få slangeoprullere, som er velegnet til forskellige tryk, lige fra lavtryk, som typisk er op til 20 bar, og op til et tryk på omkring 400 bar.

Oprulleren i sig selv kan fås i forskellige tryksystemer og med tilslutninger og afgangsstørrelser. Men det er også vigtigt, at det er den korrekte slange, som bliver monteret på oprulleren - ud fra ønske om tryk, og hvor slangeoprulleren skal sidde. Hvis slangeoprulleren skal sidde i et køkkenmiljø eller lignende, er det vigtigt at forholde sig til nogle hygiejnefaktorer, som betyder, at slangen skal være en hygiejneslange.

Til brug udendørs, for eksempel til bilvask, er der ingen krav om slangetype. Det er dog en god ide at vælge en slange, som kan tåle, det tryk du bruger.

 

Vi har også slangeopruller, som er velegnet til olie, ad blue, gas, ilt og diesel. Alle oprullere har deres specielle opbygning, så de enten er godkendt, eller kan tåle det, der skal igennem oprulleren.

Har du spørgsmål, eller er du i tvivl om dit køb af slangeoprullere og slangeopruller med trykluft, er vi altid klar til at hjælpe dig. Du kan kontakte os her og høre mere.