Slangeopruller

Slangeopruller i topkvalitet der gør arbejdet nemmere

En slangeopruller gør altid arbejdet nemmere, og her hos InduClean kan du heldigvis altid finde et stort udvalg af prisvenlige varianter i topkvalitet. Vores skarpe udvalg byder både på alt fra manuelle til automatiske slangeoprullere, og vi kan næsten altid lokke med særlige tilbud på udvalgte varer. Vi tilbyder produkter i begge ender af prisskalaen, så uanset om du er ude efter en meget billig model eller en high-end variant, kan den findes her på siden. Som altid har du produkter fra de bedste mærker at vælge imellem, når du handler hos os, så tag et nærmere kig på hele vores sortiment og kontakt os, hvis du har brug for råd eller vejledning.

Mere

Der er 128 varer.

Viser 1-12 af 128 element(er)

Aktive filtre

Slangeopruller – haveslange opruller, vandslange opruller mm.

Hos Induclean har vi den slangeopruller, du har behov for. Med en god slangeopruller forlænger du holdbarheden på dine slanger, fordi der ikke opstår utætheder, som følge af forkert opbevaring. En anden god grund til, at vælge en slange opruller er, at din slange fylder mindre og derfor er nemmere, at opbevare. Slanger der flyder på et gulv, kan give anledning til arbejdsulykker, da de er nemme at falde over. Med den korrekte slangeopruller sikrer du dig imod driftstop og højner driftssikkerheden. Vi har et stort udvalg af forskellige slangeoprullere; manuel og automatisk slangeopruller, el kabelopruller, haveslange opruller, vandslange opruller og mange flere. Vi har den opruller, du har brug for.

Slangeopruller vand 

Ligger din haveslange også og roder rundt ude i haven? Vi kender alle til problemet. Når vi er færdige med at vande hæk eller blomster, bliver slangen smidt tilfældigt ovre i hjørnet af haven. Dette kan ofte se rodet ud og ødelægge helhedsindtrykket af en ellers velholdt have. Nu kan du få styr på din haveslange med en slangeopruller til vand fra Induclean. Gem haveslangen af vejen og få orden i din have.   

Slangeopruller trykluft

Vil du gerne have orden på værkstedet? Køb en slangeopruller til trykluft, så er du nået et godt stykke med at holde orden på dit værksted. En slangeopruller kan forlænge levetiden på din slange. Når man ikke benytter en slangeopruller til sin kompressor, kan man hurtigt komme til at træde på slangen. Tilmed kan slangen lave knuder og vikle sig sammen. Dette kan i værste tilfælde betyde at din slange skal udskiftes hurtigere end normalt. Derfor er det altid en god idé at købe en slangeopruller til trykluft. En slangeopruller til trykluft kan også skabe orden på dit værksted. Ofte giver en slange der ikke har tilhørende slangeopruller rod og uorden. 

Slangeoprullere til forskellige behov

Dit behov bestemmer, hvilken slangeopruller du skal vælge. Du skal derfor overveje, hvor lang din slange skal være? Har du brug for en manuel eller automatisk slangeopruller? Trykluft, el eller vandslange? Har du brug for drejefunktion? Skal slangeoprulleren være udendørs? Ved at klikke på de forskellige produkter, kan du nemt finde den slangeopruller du leder efter. Er du stadig i tvivl om hvilken slangeopruller, du skal vælge, så er hjælper vi gerne med, at finde netop den, der passer til dit behov. Leder du ikke efter en slangeopruller? Se f.eks. vores store udvalg af gulvvasker til industri

Slangeopruller i top kvalitet

Vores sortiment byder kun på slangeopruller, kabelopruller, Ledningsopruller og afspærringsopruller i TOP kvalitet.

Vores opruller er nøje udvalgt fra de bedste producenter i verden så vi ikke går på kompromis med kvaliteten på slangeoprulleren. Du kan med trykhed bestille en opruller fra vores store sortiment og være sikker på en god kvalitet, der er intet så irriterende som en automatisk opruller med en dårlig fjeder så slangen ikke ruller ordentligt ind eller et produkt som ikke har fået den rigtige lakering så oprulleren hurtigt ruster. Vores opruller er gennemtestet og afprøvet i hårde miljøer.

Valg af Slangeopruller

En slangeopruller skal hjælpe brugeren med en nemmere arbejdsgang og holde styr på slangen, så den ikke flyder på jorden og dermed bliver hurtigere slidt.

En slangeopruller kan være opbygget på forskellige måder. Man kan få slangeopruller som er velegnet til forskellige tryk, lige fra lavtryk som typisk er op til 20 bar og så opruller som kan klare større tryk op til 400 bar.

Oprulleren i sig selv kan fås i de forskellige tryk systemer og med forskellige tilslutninger og afgangsstørrelser, men det er også vigtigt at det er den korrekte slange som bliver monteret på oprulleren ud fra ønske om tryk og hvor slangeoprulleren skal sidde. Hvis slangeoprulleren skal sidde i en køkken miljø eller lignende er det vigtigt at man forholder sig til nogle hygiejne faktorer som betyder at slangen skal være hygiejne slange.

Til brug udendørs til f.eks. vask af bil, er der ingen krav om slange type, men det er en god ide at vælge en slange som kan tåle det tryk man vil bruge.

Vi har også slangeopruller som er velegnet til Olie, ad blue, Gas & ilt  og Diesel hver opruller har deres specielle opbygning så de enten er godkendt eller kan tåle det der skal igennem oprulleren.