Slangeopruller

Slangeopruller i topkvalitet der gør arbejdet nemmere

En slangeopruller gør altid arbejdet nemmere, og her hos InduClean kan du heldigvis altid finde et stort udvalg af prisvenlige varianter i topkvalitet. Vores skarpe udvalg byder både på alt fra manuelle til automatiske slangeoprullere, og vi kan næsten altid lokke med særlige tilbud på udvalgte varer. Vi tilbyder produkter i begge ender af prisskalaen, så uanset om du er ude efter en meget billig model eller en high-end variant, kan den findes her på siden. Som altid har du produkter fra de bedste mærker at vælge imellem, når du handler hos os, så tag et nærmere kig på hele vores sortiment og kontakt os, hvis du har brug for råd eller vejledning.

Mere

Der er 107 varer.

Viser 1-15 af 107 element(er)

Aktive filtre

Slangeopruller – haveslange opruller, vandslange opruller mm.

Hos Induclean har vi den slangeopruller, du har behov for. Med en god slangeopruller forlænger du holdbarheden på dine slanger, fordi der ikke opstår utætheder, som følge af forkert opbevaring. En anden god grund til, at vælge en slange opruller er, at din slange fylder mindre og derfor er nemmere, at opbevare. Slanger der flyder på et gulv, kan give anledning til arbejdsulykker, da de er nemme at falde over. Med den korrekte slangeopruller sikrer du dig imod driftstop og højner driftssikkerheden. Vi har et stort udvalg af forskellige slangeoprullere; manuel og automatisk slangeopruller, el kabelopruller, haveslange opruller, vandslange opruller og mange flere. Vi har den opruller, du har brug for.

Slangeoprullere til forskellige behov

Dit behov bestemmer, hvilken slangeopruller du skal vælge. Du skal derfor overveje, hvor lang din slange skal være? Har du brug for en manuel eller automatisk slangeopruller? Trykluft, el eller vandslange? Har du brug for drejefunktion? Skal slangeoprulleren være udendørs? Ved at klikke på de forskellige produkter, kan du nemt finde den slangeopruller du leder efter. Er du stadig i tvivl om hvilken slangeopruller, du skal vælge, så er hjælper vi gerne med, at finde netop den, der passer til dit behov.