Batterier og ladere

Hos InduClean, kan vi leverer alle typer batterier til dit behov

Vi har både batterier til bil, motorcykel, traktor, gulvvasker, truck - ja alle typer af maskiner. Det vigtigste er, at finde ud af hvilket batteri du ønsker i din maskine. Et batteri er ikke bare et batteri, der er meget forskel på ampere, typer, størrelser m.m.

Vi har et bredt udvalg af batterier og opladere til alle dine rengøringsmaskiner, biler og industriværktøj. Vores team kan besvare alle spørgsmål, du måtte have om vores produkter, eller hvis du har brug for rådgivning om valg af det rigtige produkt til din anvendelse. Du skal være meget velkommen til at kontakte os, så finder vi det helt rigtige batteri til dit behov.

 
Her har vi udført udskiftning af truck batterier med påfyldningssystem. 

Overvejelser og fordele ved valg af batterier og ladere

Batterier og ladere er vigtige for mange former for industrimaskiner samt køretøjer. Hvis du ejer en industrimaskine, ved du, at den er et af de vigtigste værktøjer i din virksomhed. Hvad mange mennesker imidlertid ikke er klar over, er, at batterier og ladere er vigtige for disse maskiners ydeevne. Hvis du ikke har et batteri eller en oplader, der fungerer korrekt, kan det føre til dyre reparationer eller endnu værre: nedetid på grund af manglende strøm til at drive din maskine.

Der kan være flere fordele ved at benytte de rigtige batterier og ladere til industrimaskiner samt køretøjer:

  • Bedre ydeevne: med et korrekt batteri eller en korrekt oplader kører din maskine mere jævnt og effektivt. Det betyder mindre slid på selve maskinen og mindre nedetid på grund af vedligeholdelsesproblemer med batteriet eller laderen. 
  • Længere levetid: batterier og ladere der er korrekt vedligeholdt, har en længere levetid end batterier og ladere, der anvendes forkert. Det betyder, at du med den rette pleje vil kunne benytte dem i længere tid, end hvis de blev anvendt forkert (hvilket kan føre til skader med tiden).
  • Lavere omkostninger: hvis du passer godt på dit batteri eller din lader, kan du spare penge på at udskifte dem.

Når du leder efter batterier og ladere til industrimaskiner bør du sikre dig, at dine batterier og ladere er kompatible med din maskine. Hvis du ikke er sikker på, hvilken type batteri eller lader der passer til din maskine, er du velkommen til at spørge os. Vi vil kunne hjælpe dig med at finde ud af, hvilken type batteri eller oplader der passer bedst til din maskine.

keyboard_arrow_up