Fliserens & Algebehandling

Fordelene ved fliserens og algebehandling af fliser

Udendørs fliser er hårdt udsatte bl.a. pga. af det nordiske verjrlig, i form af temperaturudsving, frost, sollys og fugt. Konsekvensen af manglende fliserens og algebehandling, er at det går ud over fremtoningen af fliserne, som i værste fald kan forårsage revner og sprækker med tiden, der efterfølgende vil medføre reparationer eller i værste fald udskiftning af hele flise arealet. De helt grundlæggende faktorer som temperatursvingninger, frost og sollys vil tære på selv de mest hårdføre fliser på den lange bane. Mos og alger har generelt gode betingelser på terrassefliser. Så næsten uanset hvad vil dine fliser med tiden kræve fliserens og algebehandling.

  • fliserens og algebehandling fjerner effektivt mos og alger
  • forlænger dine flisers levetid
  • giver dig flotte rene fliser
  • forebygger algers dannelse på andre overflader
  • en fornuftig algebehandling renser dine fliser uden at ødelægge fliserne eller deres belægning

Udstyr til fliserens og algebehandling af fliser

Såfremt du ønsker en professionel rengøring af fliser eller tag, så har du brug for det rette udstyr. Med det rette udstyr til fliserens og algebehandling ved hånden, sikrer du dig det optimale resultat. En anden nok så vigtig faktor er tiden som du sparer, ved at have noget professionel udstyr til fliserens og algebehandling. Her på siden finder du bl.a. vores populære fliserensningssæt, som er velegnet til fliserens og algebehandling samt det miljøgodkendte Neutralon Algemiddel. Neutralon algemiddel kan anvendes til brug på hustage, facader, fliser samt andre belægninger.

Fliserens og algebehandling af fliser

Når dine fliser er rengjort i dybden med fliserenseren, er det vigtigt at tænke på den efterfølgende finish i form af en god fliseimprægnering. Fliseimprægneringen er et effektivt middel til fliserens og algebehandling. Denne er udviklet til effektivt at holde fliser, cement og stenbelægninger rene. Imprægneringen gør at algerne får svære vilkår, og at fliserne derfor ikke er så modtagelige overfor alger og smuds. Fliserens og algebehandling af fliser er uden tvivl medvirkende til at forlænge levetiden på dine fliser, samtidigt med at du får en flot finish.

Fliserensningssæt til fliserens og algebehandling af fliser

Med vores fliserensningssæt har du alt, hvad du skal bruge for at komme igang med en effektiv fliserens og algebehandling. Dette sæt indeholder en Kärcher K7 eller en Nilfisk 190/12 maskine. Derudover leveres maskinen med standard tilbehør, så du udover at benytte maskinen til fliserens og algebehandling også kan anvende den til vask af bil eller andet. Med dette fliserensningssæt har du et effektivt middel til fliserens og algebehandling af fliser.

Selve fliserensningen udføres ved at tilslutte vand til fliserenseren. Fordelen ved fliserensning er, at du kan få hurtige resultater. Ulempen er at det kan slide på dine fliser at blive udsat for trykket fra vandet. Det er derfor også meget vigtigt, at sørge for at fliserne bliver ordentligt efterbehandlet f.eks. med en god fliseimprægnering.

En fliserenser rengører flise overfladen meget effektivt, og er det helt rette udstyr at have ved hånden, hvis du mangler en grundig metode til fliserens og algebehandling. Fliserne kan blive udsat for mange forskellige ting gennem tiden, hvor fliserens og algebehandling kommer til sin ret. Snavs, skidt, flisepest, maling, olie samt vind og vejr vil efterlade mærker på dine fliser over tid. Fliser med en mere ru overflade, vil have en større tendens til at tiltrække skidt og snavs, og vil dermed være mere udsat. Med en effektiv fliserens undgår du flisepest. Flisepest kan antage mange farver, men ses normalt som hvide pletter.

Algebehandling og imprægnering af fliser

Som nævnt er det meget vigtigt, at dine fliser bliver efterbehandlet efter rengøring. Når fliserne er renset, er betonen mere eller mindre "åben". Dvs. at fugt, alger, mos og andre urenheder vil være mere tilbøjelige til at sætte sig i flisen. Så hvis du ønsker at bevare en flot finish af dine fliser, så er det vigtigt at beskytte dine fliser efter rengøringen.

Efterbehandlingen kan udføres i form af en algebehandling, som beskytter fliserne mod algevækst samt en imprægnering som sikrer at skidt og snavs ikke trænger ind i betonen.

Køb fliserens og algebehandling til fliser online

Se vores store sortiment af effektive produkter til fliserens og algebehandling her på siden. Skulle du have brug for hjælp, kan du altid kontakte os via mail eller telefon.

keyboard_arrow_up