Rygstøvsuger

Rygstøvsuger med eller uden ledning

En rygstøvsuger til industristøvsugning er en rigtig god idé. Ikke alene skåner den belastningen for dig, der støvsuger, den er også mere effektiv, fordi du ikke skal tænke på at få maskinen med dig rundt om hjørner osv. Hos Induclean forhandler vi rygstøvsugere i kvalitetsmærkerne Kärcher og Ghibli, og begge har modeller med ledning eller batteridrevne, hvor du altså er helt fri for forstyrrende ledning. Hvilken model du vælger bør være afhængig af det areal som rygstøvsugeren skal rengøre.

Mere

Aktive filtre

Behagelig støvsuger til ryggen

Rygstøvsugeren fra Kärcher er en kraftig rygstøvsuger som er behagelig at bære på ryggen pga. at den har polstrede skuldreremme og hofteseler. En Stor tænd/sluk knap på siden gør den yderst nem at betjene og den fås både med 15 meter ledning, hvilket giver et stort arbejdsområde, og i en batteridrevet version. Den batteridrevet rygstøvsuger har ligeledes polstrede skuldreremme og hoftestropper.

Fra Ghibli forhandler vi en kompakt men stærk rygstøvsuger, som har en komfortabel bæresele, og som er udformet som en rygsæk. Det giver frie hænder til hurtigere og mere effektivt rengørings-arbejde. Også fra Ghibli fås rygstøvsugere med enten ledning eller batteridrevet, og der medfølger et stort tilbehørssæt, hvis du har forskelligtartede overflader at rengøre..

Pas på din krop med en ergonomisk rygstøvsuger!