Sæbe og tilbehør til vask

Nemt og effektivt

Med en skumudlægger er det nemt for den enkelte virksomhed der ønsker en effektiv udlægning af kemi, i den mængde der er behov for. En skumudlægger går det muligt at rengøre meget snavsede overflader, uden et stort forbrug af vand og sæbe.

Sæben sprøjtes på de ønskede overflader, efter et par minutter skyldes overfladen af med vand. En skumudlægger kan bruges til alle overflader som sanitære anlæg derudover kan det være en fordel at bruge skummet i områder hvor det kan være svært at komme til, da skummet nemt kan komme i revner og riller hvor en almindelig skurebørste ikke kan komme til.

En skumlægger er meget simpel og bruge. Sæbe og vand tilsættes til tanken, hvor efter den er klar til brug. Doseringsknappen gør det muligt at indstille den til at bruge den ønskede mængde sæbe.

Hvorfor er det smart at bruge en skumudlægger?

Med en skumudlægger er det muligt at minimerer mængden af sæbe, og man har et meget bedre overblik over sæbeforbruget. Derudover er rengøring med en skumudlægger mere skånsomt for miljøet, da vandforbruget er så lavt som overhovedet muligt. 

På de lodrette flader er det en stor fordel at bruge en skumudlægger, da skummet ikke løber ned, men bliver siddende og får lov til at arbejde sig ordenligt ind og fjerne snavset.

Ved brugen af en skumlægger, sparer man også på kræfterne. Da sæben bliver siddende og selv nedbryder snavset og du derfor blot skal vaske det af med vand. Dvs. du ikke behøver at skure og skrubbe for at få snavset af.

Du kan blot skylde overfladerne over med vand og se det rene resultat.

Skumudlægger med tryktank

Til vores skumudlægger med tryktank medfølger en 10 meter kemiresistent slange samt en skumdyse. Dette tilbehør gør skumudlæggeren ideel til næsten alle erhverv, da den lange slange gør det nemt at komme ud til alle overflader.

Skummet sikre også at alle overflader bliver rengjort, da det er tydeligt at se hvor langt i rengøringen man er kommet.   Inducleans skumudlægger findes i tre forskellige størrelser: 24, 50 og 100 liter, så du kan få den størrelse der passer bedst til jeres behov.

Fliserens og algebehandling

Står du og mangler kemi til fliserens og algebehandling af fliser, så har vi naturligvis også et stort udvalg her.
Alger er noget du ikke kommer udenom, det danner sig alle steder og specielt på flade overflader som netop fliser.

Vi har vores egen fliserens til algebehandling som er yderst effektiv. Den fjerner ikke kun algerne, men bearbejder og sikre det mod alger i fremtiden. 

Du kan finde vores algebehandling af fliser her.

Kontakt os

Er du i tvivl om hvorvidt en skumudlægger med tryktank vil være den rette løsning for dig er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vi er altid klar til at hjælpe og rådgive dig om hvilke produkter der bedst opfylder dine behov.    

Hvis du mangler en effektiv fejemaskine er vi også meget behjælpelige her.
Vores store udvalg af industri fejemaskiner gør hverdagen nemmere og vi har altid et godt fejemaskine tilbud.

keyboard_arrow_up