Gulvvasker

Gulvvasker til industrien - Sikrer et rent og sikkert arbejdsmiljø

Rene og præsentable gulve kræver regelmæssig gulvvask og alle som har lidt mere end 20kvm gulv ved, at gulvvask hurtigt bliver en krævende opgave.

 

Løsningen på dette er en gulvvaskemaskine, som først vasker gulvet med vand og sæbe, og derefter i samme arbejdsgang suger gulvet tørt. Praktisk, effektivt og skånsomt på en gang. Perfekt til industrien.

Mere

Der er 29 varer.

Viser 1-12 af 29 element(er)

Aktive filtre

Har du svært ved at holde dine gulve rene?

Hos Induclean tilbyder vi et hav af diverse gulvvaskemaskiner, som sikrer dig rene og nydelige gulve. Det er en nem måde at få skinnende gulve på. Samtidig er gulvvaskemaskiner mere effektive end den gammeldags moppe.

Der er flere gode grunde til at holde sine gulve rene. Det ser ikke godt ud i en butik, hvis gulvene er beskidte. Det er også uhygiejnisk, og kan tage del i at skabe en risikabel og farlig situation.

Derfor anbefaler vi hos Induclean, at du tager sin rengøring seriøst. Det er trods alt mere indbydende, når alting skinner og er rent. 

En gulvaskemaskine, der matcher dine behov

Der er flere faktorer, som spiller ind, når den optimale gulvvaskemaskine skal vælges. Først og fremmest skal valget af gulvvaskemaskine tilpasses størrelsen af det gulvareal, som det skal vaskes, samt hvor ofte gulvet kræver vask.

Vi oplever, at flere vasker gulve inden for normal arbejdstid i dag. Faktorer som støjniveau og manøvredygtighed er derfor også væsentlige parametre, så kunder og arbejdende kolleger forstyrres mindst muligt af gulvvaskeren.

Når det kommer til gulvvaskeminens manøvredygtighed, er valget mellem en batteridrevet gulvvasker og en gulvvaskemaskine med elkabel en vigtig faktor. Du kan finde andre rengøringsmaskiner, så som en industristøvsuger hos InduClean her.

Størrelser af gulvvaskemaskiner

Gulvvaskemaskiner fås i forskellige størrelser, prisniveau og features.

Det er ikke altid nemt at gennemskue, hvilken størrelse og model, der er bedst til dit eget behov. Ej heller om man skal vælge nyt eller brugt. Vi har opstillet nogle hovedregler, som du kan tage udgangspunkt i, når du skal købe en ny gulvvaskemaskine.

Hvor stort er området?

Er det store, frie arealer, eller er der mange elementer på gulvet? Det kan give mere snævre arealer. Hvilken gulvtype skal gulvvaskemaskinen køre på? 

Med gulvtype menes der:


Er gulvtyperne glatte (så som vinyl, linoleum, gummi og træ). Eller er guldtypen rug og ujævn, so som beton eller klinker med fuger? 

Elektroniske features på gulvvaskemaskinen:

Indbygget dosering, automatisk sænkning af børster og sugefod, træk på hjul, elektronisk vandregulator mm. 

Mere simple funktioner:

Vandregulering via kuglehane, hævning og sænkning af børster og sugefod med manuelt håndtag, dosering i vandtanken, fremtræk via børste mm.

Med disse parametre på plads, er du et stort skridt videre i din søgen efter den perfekte gulvvaskemaskine til dig. InduClean har stor erfaring indenfor rengøringsmaskiner til både private hjem og industrien. Derfor kan vi vejlede dig i alle facetter af rengøringen.

 

Det er nødvendigt at sætte sig ind i, nøjagtigt hvad en gulvvasker skal kunne, og hvad du skal rengøre. Derved er vi meget opmærksomme på at give en ordentlig vejledning, så det er det rigtige produkt, du sidder med i sidste ende.  

Hvilken gulvvasker skal jeg vælge?

Du kan erhverve dig en Kärcher gulvvaskemaskine. Dermed sikrer du dig en maskin af den højeste kvalitet. Kärcher er et tyskproduceret mærke, som har en lang tradition indenfor produktion af kvalitetsrengøringsmaskiner, og er et af de største mærker på verdensplan.  

Vores gulvvaskere har hver deres kvaliteter og områder, hvor de anvendes bedst. Nogle af dem er skabt til at vaske gulve i lagerhaller, skoler, sportscentre.

Andre maskiner er beregnet til mindre områder, såsom butikker, private hjem m.m. Det er derfor nemt at vælge, præcis den gulvvasker, du mangler – og hvis du nogensinde skulle komme i tvivl, er du mere end velkommen til at kontakte os på mail eller telefon.

Skal du rengøre et udendørsareal? Så har vi også en højtryksrenser og tilhørende fliseimprægnering.