Gulvvasker

Gulvvasker til industrien - Sikrer et rent og sikkert arbejdsmiljø

Rene og præsentable gulve kræver regelmæssig gulvvask og alle som har lidt mere end 20kvm gulv ved, at gulvvask hurtigt bliver en krævende opgave.

 

Løsningen på dette er en gulvvaskemaskine, som først vasker gulvet med vand og sæbe, og derefter i samme arbejdsgang suger gulvet tørt. Praktisk, effektivt og skånsomt på en gang. Perfekt til industrien.

Mere

Der er 29 varer.

Viser 1-12 af 29 element(er)

Aktive filtre

Har du svært ved at holde dine gulve rene?

Hos Induclean tilbyder vi et hav af diverse gulvvaskemaskiner, som sikrer dig rene og nydelige gulve. Det er en nem måde at få skinnende gulve på. Samtidig er gulvvaskemaskiner mere effektive end den gammeldags moppe.

 

Der er flere gode grunde til at holde sine gulve rene. Det ser f.eks. ikke godt ud i en butik, hvis gulvene er beskidte, men det er også uhygiejnisk og kan rent faktisk tage del i at skabe en risikabel og farlig situation.

 

Vi anbefaler derfor hos Induclean at man tager sin rengøring seriøs. Det er trods alt bare lidt mere behageligt, når alting skinner og er rent. 

 

 

Find den gulvaskemaskine der matcher dine behov

 

Der er flere faktorer, som spiller ind når den optimale gulvvaskemaskine skal vælges. Først og fremmest skal valget af gulvvaskemaskine tilpasses størrelsen af det gulvareal, som det skal vaskes, samt hvor ofte gulvet kræver vask.

 

Flere og flere vasker i dag gulve inden for normal arbejdstid og faktorer som støjniveau og manøvredygtighed er derfor også væsentlige parametre, så kunder og arbejdende kolleger forstyrres mindst muligt af gulvvaskeren.

 

Når det kommer til gulvvaskeminens manøvredygtighed, er valget mellem en batteridrevet gulvvasker og en gulvvaskemaskine med elkabel en vigtig faktor.

 

Hvilken størrelse gulvvaskemaskine skal du vælge?

Gulvvaskemaskiner fås i mange forskellige størrelser, prisniveau og smarte features.

 

Det er ikke altid lige nemt at gennemskue, hvilken størrelse og model der skal benyttes af gulvvaskemaskine. Ej heller om man skal vælge nyt eller brugt. Vi har opstillet nogle hovedregler som man kan tage udgangspunkt i, når der vælges gulvvaskemaskine.

 

Hvor stort er området:

·        Er det store frie arealer, eller er det mange elementer som gør at der kan være snævre områder eller gange?

·        Hvilken gulvtype skal gulvvaskemaskinen køre på?

 

Med gulvtype menes der: 

·        Er gulvtyperne glatte som f.eks. vinyl, linoleum, gummi, træ mv.?

·        Er gulvtyperne rug eller ujævn som f.eks. beton, klinke med fuger mv.?


Herefter skal man vælge om man ser en værdi i elektroniske features på gulvvaskemaskinen som eks.

·        Indbygget doseringsanlæg

·        Automatisk sænkning af børster og sugefod

·        Træk på hjul

·        Elektronisk vandregulator mv.

 

Er man mere til de simple funktioner som f.eks.

·        Vandregulering via kuglehane

·        Hævning og sænkning af børster og sugefod via manuelt håndtag

·        Dosering i vandtanken

·        Fremtræk via børste

 

Med disse parametre på plads, er man en stort skridt videre i sin søgen efter den perfekte gulvvaskemaskine.

InduClean har stor erfaringen indenfor rengøringsmaskiner til både private hjem og industrien. Derfor kan vi vejlede dig i alle facetter af rengøringen. Hermed kan du finde den korrekte maskine lige præcis til dit behov.

Flere gange er vi stødt på at en person, som har købt en forkert gulvvaskemaskine, der ikke udfylder de behov denne har brug for.

 

Derfor er det nødvendigt at sætte dig ind i lige nøjagtigt hvad din gulvvasker skal kunne og hvad du skal rengøre. Derved er vi meget OBS på at give en ordentlig vejledning, så det er det rigtige produkt, du sidder med i sidste ende.  

 

Hvilken gulvvasker skal du vælge?

Du kan f.eks. erhverve dig en Karcher gulvvaskemaskine. En gulvvaskemaskine fra Karcher er af den højeste kvalitet. Karcher er et tysk produceret mærke, som har en lang tradition indenfor produktion af kvalitetsrengøringsmaskiner, og er faktisk den største mærke på verdensplan.  

 

Vores gulvvaskere har hver deres kvaliteter og områder, hvor de anvendes bedst. Nogle af dem er skabt til at vaske gulve i lagerhaller, skoler, sportscentre.

 

Andre maskiner er beregnet til mindre områder, såsom butikker, private hjem m.m. Det er derfor nemt at vælge, lige præcis den gulvvasker du står og mangler – og hvis du nogensinde skulle komme i tvivl, er du mere end velkommen til at kontakte os på mail eller telefon.

 

Skal du rengøre et udendørsareal? Så har vi også en højtryksrenser og tilhørende fliseimprægnering.