Højtryksrenser

Hold udendørsarealerne pæne med en højtryksrenser

En højtryksrenser er effektiv til at holde udendørsfliser rene, da den har et højt vandtryk, der gør det nemt, hurtigt og effektivt at rense flisen for snavs. Vil du gerne slippe for at skrubbe og skure fliser rene, så klarer højtryksrenseren arbejdet for dig.

 

Fordi højtryksrenseren egner sig godt til fliserengøring, vil man opleve, at nogle kalder det for en fliser renser. Højtryksrenseren er nemlig det oplagte valg, når der skal rengøres udendørs.

 

Man skal dog være opmærksom på, at ikke alle fliser tåler det kraftige vandtryk fra en højtryksrenser. Sætter man højtryksrenseren på den maksimale ydelse, risikerer man at beskadige flisernes overflade, så de bliver mindre modstandsdygtige over for mos og alger. En løsning kan være at skrue ned for trykket på højtryksrenseren.

 

Vi har både højtryksrensere til privat brug og til industri, og du kan finde hele vores udvalg af højtryksrensere her på siden.

Mere

Der er 124 varer.

Viser 1-12 af 124 element(er)

Aktive filtre

En højtryksrenser til mange projekter

En højtryksrenser kan bruges til udendørs rengøring af maskiner, bygninger, køretøjer og tage. Fordelen ved en højtryksrenser er, at rengøringsprocessen gøres lettere ved en blanding af tryk og vand samt evt. varme.

 

På den måde er det lettere at fjerne skidt, som kan være besværligt at fjerne. Højtryksrensere kan benyttes på de fleste overflader. Dog skal du være opmærksom på, at højtryksrensere kan beskadige overflader, som er mere skrøbelige.    

 

 

Vi har et stort udvalg af højtryksrensere til industri

Man skal gøre sig flere overvejelser, inden man køber en højtryksrenser. For det første, er det en god idé at finde ud af, hvad højtryksrenseren primært skal benyttes til.

 

Der er forskel på hvor stor en maskine, man skal benytte til forskellige arbejdsopgaver. De større maskiner er oftest dyrest, men yder også det største tryk (er angivet i bar). Disse maskiner kan ofte også yde en større vandmængde, som gør rengøringsprocessen hurtigere.Højtryksrenserne er kategoriseret efter størrelse. Jo større maskine der vælges, desto højere vandmængde og tryk kan højtryksrenseren yde.

 

Afhængigt af, hvad du skal benytte din højtryksrenser til, kan det være fordelagtigt at købe en større industrimaskine. Hvis du f.eks. skal rengøre store overflader (disse overflader er meget beskidte), er det en maskine i superklassen, du skal kigge efter.

 

Induclean kan opfylde alle dine ønsker. Vi tilbyder højtryksrensere fra koldt og varmt vand til el – eller forbrændingsmotor, mobil eller stationær, og du kan bruge en højtryksrenser til både privat - og industri brug. Vi også et sortiment af fejemaskiner til industri og privat

 

Lette at transportere rundt

De fleste højtryksrensere har en integreret kørevogn, og er dermed lette at transportere rundt. De fleste af de højtryksrensere, vi tilbyder her på siden, har desuden et væld af forskellige funktioner. De er med til at give dig en god oplevelse, når højtryksrenseren er i brug.

 

Vi er leverandører af kvalitetsmærker

Induclean tilbyder f.eks. Kärcher højtryksrensere. Kärcher er et tysk kvalitetsmærke, som leverer professionelt rengøringsudstyr til erhvervsbrug. Faktisk er højtryksrenseren en tysk opfindelse, og den er opfundet af Kärcher.

 

På den måde sikrer du tysk kvalitet, når du køber Kärcher rengøringsmaskiner hos os. Foruden dette brand leverer vi også en række andre kvalitetsmærker, som danskproduceret Reno, danskproduceret Ronda og Mosmatic.   

Induclean har alt i rengøringsmaskiner

Hos Induclean tilbyder vi en bred vifte af forskellige rengøringsmaskiner til både privat og industri. Alle vores rengøringsmaskiner er af god kvalitet, og vi sælger dem til lavpris.

 

Skal du benytte en gulvaskemaskine, tilbyder vi et bredt sortiment af forskellige typer af gulvaskere, eller skal du bruge en støvsuger til kontoret, så har vi nogle gode til industribrug. Tilmed kan du få et afslag i prisen ved at aflevere din gamle rengøringsmaskine. 
Køb din nye højtryksrenser hos InduClean

Gå på udkig i vores håndplukkede udvalg her på siden og find den model, der opfylder dine behov. Vil du have mest muligt ud af din højtryksrenser, kan du med fordel kigge på vores udvalg af tilbehør til højtryksrenseren.

 

Herved kan du nemt bestille den komplette løsning online, så du snart kan komme i gang med at rengøre udendørsarealer og efterlade dig et skarpt resultat. Og husk, hvis du får brug for hjælp, så kan du altid kontakte os på mail eller telefon.