Industri Fejemaskine

Industri fejemaskine for effektiv rengøring

Du kan indstille din industri fejemaskine, så den fejer skidt og sne i en bestemt retning, så ikke det kommer i vejen. Vælger du en af vores gode industri fejemaskiner, får du en maskine, som er effektiv og let at betjene.

Du skal blot styre den i den retning, hvor du vil feje, så fjerner den al skidt foran dig. Hvis du døjer med ondt i ryggen eller dit job har sendt dig ud for at feje på vejene, vil en industri fejemaskine være perfekt til dig, da du kan bruge den uden at overanstrenge dig.

Effektiv industri fejemaskine hele året

Om efteråret hjælper industri fejemaskinen dig effektivt med at fjerne de mange visne blade, der samler sig på vejene. Om vinteren kan fejemaskinen hjælpe dig af med store mængder sne - om foråret kan fejemaskinen sørge for, at vejene er fri for jord og sand.

En industri fejemaskine egner sig bedst til at rengøre hårde overflader som fx fortovsfliser, havefliser og asfalt. Men om vinteren kan du også rydde sne fra andre underlag. Fejemaskinen skal blot kunne køre hen over det område, du vil rydde for sne eller andet skidt uden at rykke underlaget op.

Vi har et stort sortiment af fejemaskiner til industri

Leder du efter en god og pålidelig industri fejemaskine, er du kommet til det rette sted. Vi har et stort udvalg af forskellige fejemaskiner til ethvert behov. Uanset om du har brug for en stor eller mindre model, har vi den industri fejemaskine, du har brug for.

Vores sortiment dækker manuelle industri fejemaskiner, walk-behind og ride-on fejemaskiner. Vi fører kun de bedste mærker, som bl.a. er Haaga og Kärcher. De producerer begge industri fejemaskiner i allerhøjeste kvalitet, hvor der er fokus på holdbarhed og funktionalitet. Kärcher er et tysk produceret mærke med stolte traditioner.

Vores maskiner har forskellige funktioner, specielt er der forskel på kapacitet, arbejdsbredde, antal børster og børsteteknik. Skulle du have spørgsmål, til hvilken industri fejemaskine, der passer til netop dit behov, er vi behjælpelige med rådgivning og gode råd.

Industri fejemaskine i høj kvalitet

På denne side kan du finde hele vores udvalg af industri fejemaskiner. Vores fejemaskiner har en høj kvalitet og er nemme at betjene. Vores fejemaskiner har forskellige funktioner, som egner sig til ethvert behov.

Nogle industri fejemaskine har både flere fremad gear og et bagud gear. Det gør det lettere at tilpasse maskinens hastighed. Der er også forskel på modellernes fejebredde. En maskine med en bred kost kan rydde et større område end en model med en smallere kost.

Hvis du går ind under de enkelte produkter, får du et meget bedre indtryk af, hvilken industri fejemaskine der passer bedst til dine behov og ønsker.

Trænger du til at få fejet med din industri fejemaskine?

Vi kan alle huske den gammeldags kost, som gør sit arbejde korrekt – men det tager også sin tid, støver meget og opfylder sjældent krav fra arbejdstilsynet. Med en industri fejemaskine kan du klare rengøringen meget hurtigere med minimale støvgener, og det sparer dig for en del tid i forhold til kosten. En industri fejemaskine er det nemmere alternativ, og kan ovenikøbet benyttes til mere end et formål. 

Når du vælger en industri fejemaskine, er det vigtigt, du kigger på behovet. Hvad skal du bruge den til? Skal den kunne feje indenfor/udenfor og ønsker du en avanceret model med kvaliteten i top, eller kan billigere også gå an? Dette er nogle af de vigtige faktorer, når du skal vælge en fejemaskine. 

Vi forhandler industri fejemaskine, du kan gå bagved og sidde på. Det afhænger af, hvad der tiltrækker dig mest, og fungerer bedst hos dig. Er du på udkig efter en maskine til rengøring af gulv med sugeevne, er det en støvsuger til industri du skal erhverve dig. Eller er du på udkig efter noget andet? Så har vi blandt andet en gulvvaskemaskine eller en højtryksrenser.

Hos induclean.dk forhandler vi et hav af industri fejemaskine fra bl.a. Kärcher, HAAGA, Durasweep. Alle industri fejemaskine har hver deres kvaliteter og fordele samt forskelle i prisen. Hvis du som kunde har nogen spørgsmål eller tvivl, er du mere end velkommen til at kontakte os hos Induclean.dk. Vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig.

keyboard_arrow_up