Tæppe og damprenser

Damprenser og tæpperenser

Leder du efter en god damprenser eller en effektiv tæpperenser, så er du kommet til den rigtige side. Vi forhandler tæpperenser og damprenser til rengøring og vi har altid et godt damprenser tilbud. Vi forhandler rensere i mærkerne Puzzi, Kärcher og SGV. Disse mærker er kendt for, at fremstille rengøringsmaskiner i meget høj kvalitet, således du kan være sikker på, at din damprenser eller tæpperenser er pålidelig og giver et godt rengøringsresultat hver gang. 

Tæpperenser i høj kvalitet

En god tæpperenser har en høj sugeevne, hvor den kan suge store mængder af skidt og vand op fra stoffet. Derudover er en tæpperenser ofte udstyret med børster, spray og sugefunktion, der renser en stofbeklædning, som tæpper, effektivt. En tæpperenser kan fås i flere størrelser og modeller, alt afhængigt af dit behov. Vi har en tæpperenser der er lille og kompakt optimal til rengøring af bilsæder, men vi har også store tæpperensermaskiner til store tæppearealer. 

Effektiv damprenser til bil

En damprenser til rengøring er en effektiv maskine, der rengør og efterfølgende bortsuger dampresterne. En damprenser efterlader altid overfladen ren og tør. En damprenser er optimal til rengøring af parketgulve, fliser, vinduer og lign. De fleste damprensere har en ekstra tank eller lign, således du ikke behøver at genfylde konstant. Kontakt os for et godt damprenser tilbud. 

Har du brug for en damp- og tæpperenser?

Hvis du derimod har brug for en damprenser, så har vi også dette. En damprenser er nødvendig, når du skal rengøre fliser, vinduer, parketgulve m.m. En damprenser er fantastisk, da den først og fremmest rengør, men også bortsuger de resterende damprester efterfølgende. Damprensere sikrer dig et rent hjem, helt uden brug af kemikalier. Dampen går nemlig ind og tager livet af 99,99% af alle bakterier, der opstår i en helt almindelig bolig.  

Professionel damprenser til din bil

Damprenseren giver dig mulighed for at udføre en dybdegående rengøring. En professionel damprenser til din bil er velegnet til mange forskellige overflader, eksempelvis til sæder i bilen, på tapet, tæpper og mange andre overflader.

Damprenseren kan fjerne tæt på 100% af bakterierne inklusiv skimmelsvamp. Damprensere er super anvendelige og praktiske løsninger til både hjemmet og bilen. Med en damprenser kan du rense dybere end en støvsuger. Samtidig er det en miljøvenlig løsning, da der ikke er brug for at tilsætte kemikalier.

Damprenser til bil er ikke en speciel damprenser. Enhver damprenser kan bruges til din bil. Her på siden har vi et overblik over alle de damprensere vi forhandler, men det er klart at en lille damprenser er nemmere at håndtere i sin bil. Så leder du specifikt efter en damprenser til bil, så kig på de mindre modeller.

Vi forhandler kun de bedste mærker, så uanset mærke og model, så får du en damprenser i yderst høj kvalitet, så du skal ikke være nervøs for at vælge en mindre model, for at damprenseren er velegnet til biler.

Fordele ved en professionel damprenser til din bil:

- Dræber tæt på 100% af alle bakterier
- Du kan rengøre uden brug af kemikalier
- Opnå en dybere rengøring end med en støvsuger

Køb en professionel damprenser til bilen hos InduClean

Se vores nøje udvalgte produkter her på siden og find en model, der opfylder dine behov. Ønsker du at få mest muligt ud af damprenseren, kan du se nærmere i vores udvalg af tilbehør til tæpperensere. Dette giver dig mulighed for nemt at bestille den komplette løsning online, så du hurtigt kan begynde at rengøre bilen med et godt resultat. Husk, hvis du har brug for hjælp, kan du altid kontakte os via mail eller telefon.

keyboard_arrow_up