Søgeresultat

Damprenser og tæpperenser

Leder du efter en god damprenser eller en effektiv tæpperenser, så er du kommet til den rigtige side. Vi forhandler tæpperenser og damprenser til rengøring og vi har altid et godt damprenser tilbud. Vi forhandler rensere i mærkerne Puzzi, Kärcher og SGV. Disse mærker er kendt for, at fremstille rengøringsmaskiner i meget høj kvalitet, således du kan være sikker på, at din damprenser eller tæpperenser er pålidelig og giver et godt rengøringsresultat hver gang. 

Tæpperenser i høj kvalitet

En god tæpperenser har en høj sugeevne, hvor den kan suge store mængder af skidt og vand op fra stoffet. Derudover er en tæpperenser ofte udstyret med børster, spray og sugefunktion, der renser en stofbeklædning, som tæpper, effektivt. En tæpperenser kan fås i flere størrelser og modeller, alt afhængigt af dit behov. Vi har en tæpperenser der er lille og kompakt optimal til rengøring af bilsæder, men vi har også store tæpperensermaskiner til store tæppearealer. 

Effektiv Damprenser

En damprenser til rengøring er en effektiv maskine, der rengør og efterfølgende bortsuger dampresterne. En damprenser efterlader altid overfladen ren og tør. En damprenser er optimal til rengøring af parketgulve, fliser, vinduer og lign. De fleste damprensere har en ekstra tank eller lign, således du ikke behøver at genfylde konstant. Kontakt os for et godt damprenser tilbud. 

Har du brug for en damp- og tæpperenser?

Hvis du derimod har brug for en damprenser, så har vi også dette. En damprenser er nødvendig, når du skal rengøre fliser, vinduer, parketgulve m.m. En damprenser er fantastisk, da den først og fremmest rengør, men også bortsuger de resterende damprester efterfølgende. Damprensere sikrer dig et rent hjem, helt uden brug af kemikalier. Dampen går nemlig ind og tager livet af 99,99% af alle bakterier, der opstår i en helt almindelig bolig.  

Hos induclean.dk forhandler vi alt i tæppe- og damprensere. Hvis du har nogen spørgsmål eller tvivl, er du velkommen til at kontakte os.

keyboard_arrow_up