Slangevogn

Med en slangevogn undgår du uhensigtsmæssige arbejdsstillinger

Mange af vores slangevogne kan justeres, så de er tilpasset din højde. Det betyder at belastninger i ryggen undgås. Når du er færdig med at anvende slangen, kan den nemt og ubesværet rulles på vognen igen. Når der gøres brug af en slangevogn, er slangerne altid automatisk på det rigtige sted, hvad enten du skal vande eller rengøre. Slut med tilfældigt at flytte rundt på slanger, som kan være en arbejdskrævende opgave. Da slangetromlen er installeret i god arbejdshøjde, undgår du dermed at slangen ikke slæbes hen over jorden. Dette er med til at sikre en mere behagelig arbejdsposition, når slangen skal rulles ind efter brug. Endvidere undgår du at bøje dig, når du er færdig med at bruge slangen og den skal rulles ind igen. De fleste slangevogne har manuelle eller automatiske slangetromler, hvilket betyder, at slangen nemt kan rulles på vognen igen.

Fordele ved en slangevogn

Det kan være en god idé at investere i en slangevogn, hvis du ved, at du skal bruge slangen forskellige steder. Der er flere fordele ved at købe en slangevogn. Det er blandt andet en nem måde at transportere sin slange, hvad enten det er en lufttryksslange eller en vandslange. Derudover er det en nem og bekvem måde, at rulle slangen sammen når du er færdig med at anvende den. En slangevogn er generelt en fleksibel, mobil metode at opbevare og transportere slanger. Har du brug for en slange i båden eller sommerhuset, så er en slangevogn den oplagte løsning.

  • Nem opbevaring af slangen
  • Ergonomisk design
  • Robuste og holdbare
  • Skånsom for slangen

Find en slangevogn der matcher dit behov

Hos InduClean kan vi tilbyde et varieret udvalg af slangevogne både til privat og erhverv. Der er slangevogne til enhver opgave, hvad enten det er vanding af haven eller professionelle rengøringsopgaver. Der er mulighed for at vælge med eller uden slange. En slangevogn eller slangeopruller som den også kaldes er endvidere også en god måde at vedligeholde dine slanger på. Slangevognen er i stand til at beskytte slangen mod bøjninger, vrid, skader og frost. Planlægger du at købe en slangevogn? Der findes et sort udvalg af slangevogne og slangeoprullere på markedet. Derfor er det vigtigt, at du vælger en slangevogn der passer til dit behov. Det er eksempelvis ikke alle slangevogne der egner sig til lufttryksslanger, da nogle slangevogne er konstrueret med fokus på vandslanger.

Slangevogn til erhverv

Der er mange fordele ved en slangevogn. En slangevogn kan benyttes i mange forskellige brancher som f.eks. byggeri, landbrug og produktion. En slangevogn kan f.eks. anvendes til transport af værktøj og materialer på byggepladsen. Slangevognen benyttes også til transport af slanger fra et område til et andet. Det gør det lettere for brugeren at komme fra punkt A til punkt B uden at skulle slæbe på en slange.

Slangerne kan nemt opbevares i vognen, så de ikke bliver viklet sammen eller beskadiget, mens de transporteres fra et sted til et andet. Nogle af vores modeller er lavet af rustfrit stål, hvilket betyder, at denne type slangevogn er yders robust. Vores slangevogne er kendetegnet ved at have monteret hjul, så de er nemme at manøvrere rundt om hjørner uden at sidde fast!

Slangeoprullere vs. slangevogn

For nogen er en slangevogn måske for stor og omfattende en løsning og her har man måske brug for en mindre løsning i form af en slangeropuller.

En slangevogn er jo i teorien også en slangeopruller, den er bare transportabel og ofte lavet til rigtig lange slanger. Du skal derfor overveje hvad dit behov er før du tager beslutningen om hvorhvidt du har brug for en slangeopruller eller en slangevogn.

Både vores slangevogne og slangeoprullere kommer med lufttryk.
En slangeopruller med lufttryk sikre levetiden på dine slanger bedre end nogen anden slangeopruller og er derfor helt klar vores anbefaling.

Fordele ved at bruge en slangevogn

Slangevognen gør det muligt at flytte en ellers tung og uhåndterbar slange hurtigt og effektivt, og spare på den måde tid som kan bruges på andet og mere værdiskabende arbejde. Derudover er slangevognen designet til at være holdbar i mange år fremover. En kvalitets slangevogn reducerer behovet for hyppige reparationer, vedligeholdelse eller udskiftning.

Tag gerne en snak med os, hvis du har brug for rådgivning

Vi har slangevogne i mange forskellige varianter og udformninger, så udforsk gerne siden her og find en model der passer til netop dit behov. Du skal være meget velkommen til at kontakte os, såfremt du har brug for råd og vejledning.

keyboard_arrow_up