WILLMOP 50 B Gulvvasker

  WILLMOP 50 B Gulvvasker

  31.995,00 kr. Ekskl. moms
  39.993,75 kr.
  Inkl. moms 1-3 hverdages levering

  Vores Helt unikke gulvvaskemaskine Willmop 50 imponerer virkelig med sin fleksibilitet og manøvredygtighed. Herudover er funktionerne på maskinen med auto start/stop med trykføler i det ergonomiske håndtag også unikt da man bare kan slippe maskinen og maskinen vil ballancerer i sig selv uden at vælte og maskinen vil automatisk gå i dvale.
  Maskinen er 100% bygget af kvalitets komponenter i Europa som betyder en utrolig slidstærk maskine hvor der ikke er gået på kompromis med kvaliteten. Maskinen er bygget op omkring børstehoved  og begge vandtanke både til beskidt og rent vand er placeret omkring børster og sugefod for at få den rigtige stabilitet og ens vaskeresultat konstant.

  Ved at benytte den oprejste gulvvasker TSM WILLMOP 50 B kan rengøringsfirmaer sige farvel til den traditionelle moppe og spand, hvilket forbedrer effektiviteten og produktiviteten i gulvrengøringen. TSM WILLMOP 50 B kombinerer høj effekt og ydeevne ved en industriel gulvvasker med mobilitet og fleksibilitet i en gulvmoppe, der gør det muligt for brugeren at rengøre over 2.100 m2 / timen.
  Under borde og smalle rum er nu let tilgængelige takket være dets 360 ° styring, hvilket giver brugerne en imponerende fri manøvredygtighed WILLMOP er perfekt til vedligeholdelse af kommercielle områder, hospitaler, skoler, restauranter og lufthavne mv. 

  OBS: Maskinen er 100% produceret i Europa

  Maskinen leveres køreklar med batteri og lader

  Antal

  Videoer

  Leasing af maskine

  Vælg den ønskede leasingperiode

  • Der er aftagelige ren- og skidtvands tanke; 
  • Den er helt trådløst og drevet af et lithiumbatteri
  • Det gør det muligt at rengøre langs vægkanter 
  • Der er sugeblade placeret umiddelbart bag børster, så der undgår stænk; 
  • Det er et højtydende støvsugningssystem for at reducere glide og faldfare, når gulvet er vasket
  • Den kan nemt transporteres på hjul og opbevares i bilens bagagerum.

  Produktdetaljer:

  500 mm
  5,5/7 l
  2100 m²/h
  ~1:00 h:min

  Brushes size2 x 250 mm
  Battery charger5 A/h
  Brush rpm350 rpm
  Brush motor power2 x 250 W
  Max battery capacity (DIN)28 (Lithium) Ah/1
  Squeegee width600 mm
  Water lift890 mm H2O
  Vacuum motor power (stages)280 W
  Brushes pressure26 kg
  Total power980 W
  Dimensions (LxWxH)600x600x1190
  Weight without batteries20,5 kg
  Packaging (LxWxH)-
  Weight with battery and water29,6 Kg

  Willmop 50 gulvvasker

  Willmop 50 er en kraftfuld og effektiv gulvvasker, designet til professionel rengøring. Med sin robuste konstruktion og avancerede funktioner er denne maskine i stand til effektivt at rense og vedligeholde store gulvområder med lethed.

  Nøglefunktioner

  • Brugervenligt betjeningspanel: Willmop 50 har et intuitivt betjeningspanel, som gør det nemt for operatører at skifte mellem rengøringsindstillinger og justere indstillingerne efter behov.
  • Højtydende børster: Maskinen er udstyret med højtydende børster, der kan effektivt skrubbe og rense selv de sværeste skidt og pletter fra forskellige gulvtyper.
  • Store vand- og vaskemideltanke: Willmop 50 har store vand- og vaskemideltanke, der giver mulighed for længere rengøring uden behov for hyppige genopfyldninger.
  • Justerbar håndtag: Maskinens håndtag er justerbart for at passe til operatørens højde og komfort.
  • Kompakt design: Trods sin kraftfulde rengøringsevne har Willmop 50 et kompakt design, som gør det nemt at manøvrere og opbevare i trange rum.

  Anvendelser

  Willmop 50 er ideel til brug i en række forskellige miljøer, herunder:

  • Detailbutikker: Maskinen er i stand til effektivt at rense store gulvområder i detailhandelsmiljøer, så kunderne oplever et poleret og professionelt udseende.
  • Skoler og universiteter: Willmop 50 kan håndtere den tunge fodtrafik og spild, der opstår i uddannelsesmæssige miljøer, og sørger for at gulvene er rene og sikre for elever og ansatte.
  • Hospitaler og sundhedsinstitutioner: Med sin kraftfulde rengøringsevne og nemme manøvrering er Willmop 50 i stand til effektivt at rense og vedligeholde store gulvområder i hospitaler og sundhedsinstitutioner.
  • Industrianlæg: Maskinen er bygget til at modstå de hårde krav i industrirengøring og kan håndtere tungt skidt og snavs i fabrikker og lagerbygninger.
  willmop50
  keyboard_arrow_up