Kärcher terrassevasker

En Kärcher terrassevasker til ethvert projekt

Trænger fliserne på terrassen til at blive gjort rent efter et langt vinter halvår? Så kan vi anbefale vores Kärcher terrassevasker. Hos InduClean har vi mange forskellige modeller. Hvilken der er bedst for dig, afhænger af formålet og dit behov. På siden her kan du se de forskellige modeller og specifikationer så du kan finde en model, der passer dit projekt. Vi har produkter til rengøring af terrasser og andre belægninger i mange forskellige modeller og typer, med eller uden afløbsslange. Skal du lede vandet direkte ned i en kloak eller andet afløb, kan du bruge en terrassevasker med afløbsslange.

Kärcher terrassevasker i god kvalitet

Vinteren og vejret i Danmark kan sætte sit præg på terrassen. I efterår og vinter måneder har mos, alger og andet snavs gode vilkår på terrasse overfladerne. Det behøver nødvendigvis ikke være en skræmmende og tidskrævende opgave at gå igang med forårsrengøringen. Med en Kärcher terrassevasker kan du grundigt og effektivt rense terrassen, så den er klar til forår og sommer.

En Kärcher terrassevasker bruger vandet mere effektivt end eksempelvis en haveslange på grund af det anvendte tryk. Derfor kan anvendelsen af en Kärcher terrassevasker spare vand sammenlignet med den traditionelle rengøringsmetode med at bruge en vandslange og en kost. En Kärcher terrasserenser kan installeres på højtryksrenseren i stedet for standard dysen som er monteret på højtryksrenseren. En børstekant er med til at sikre, at skidt og snavs bliver isoleret, og dermed ikke sprøjter på vægge mm. I skjoldet på terrassevaskeren sidder 2 dyser på en roterende arm. Dette er med til at rense fliserne fra forskellige retninger. Resultatet er en flot finish, som ikke efterlader mærker. Vandtrykket i en Kärcher terrassevasker er lav, så hverken træ- eller fliseoverflader påvirkes under rengøringsprocessen, og dermed med til at sikre en skånsom men effektiv behandling af overfladerne. En Kärcher terrassevasker fjerner alger, mos og almindeligt skidt og snavs fra din terrasse. Det er effektivt nemt og hurtigt.

Fordelene ved en Kärcher terrassevasker

  • sikrer en effektiv og nænsom rengøring af dine fliser
  • fjerner effektivt mos og alger
  • funktionelle, robuste og modstandsdygtige maskiner
  • vandbesparende
  • tidsbesparende og effektiv

Gode råd til brugen af en Kärcher terrassevasker

På trods af at der har ophobet sig snavs, skidt og blade i løbet af vinteren, så er det muligt at få terrassen tilbage i topform. For at opnå det bedste resultat og sikre en effektiv og skånsom rengøring af din terrasse, er det en god ide at sørge for at overfladen er tør. Anvend en Kärcher terrassevasker så du undgår at beskadige overfladen, ved eksempelvis en træterrasse. Når du skal anvende Kärcher terrassevaskeren kan det være klogt fra start, at bestemme hvor du vil starte og slutte arbejdsprocessen. Det kan du f.eks. gøre ved at finde det nærmeste afløb, eller sted hvor vandet kan løbe ud af terrassen uden at samle sig i vandpytter. Derefter starter du i det fjerneste hjørne kan arbejde dig hen mod afløbet, hvor du kan afslutte. Afhængig af overflade bør du afslutte behandlingen med en imprægnering eller olie, såfremt det er en træoverflade.

Kärcher terrassevasker til kampen mod flisepest

En terrassevasker er meget effektiv til at fjerne flisepest. Med en Kärcher terrassevasker kan du fjerne enhver form for flisepest, skidt og urenheder med vand. Du behøver nødvendigvis ingen form for kemi til denne rengøringsproces, hvilket er med til at gøre denne rengøringsmetode mere miljøvenlig i bekæmpelsen af flisepest. En Kärcher terrassevasker anvender et lavt tryk, som sikrer en mere skånsom behandling af fliserne, modsat en alm. højtryksrenser med et højere tryk som kan beskadige flisernes overflade. Det er derfor vigtigt at anvende en terrassevasker og ikke en alm. højtryksrenser til rengøring af terrassen.

Køb en Kärcher terrassevasker i god kvalitet

Vi kan stå inde for vores produkter, som er kendetegnet ved at være yderst funktionelle, robuste og modstandsdygtige. Hos InduClean kan du få kvalitet til en konkurrencedygtig pris, vi mener nemlig, at alle fortjener en flot og velplejet terrasse.

Her på webshoppen kan du bestille din nye Kärcher terrassevasker. Se vores nøje udvalgte modeller og find en maskine der passer til dit projekt. Ønsker du at få mest mulig glæde af din terrassevasker, kan du se vores udvalg af tilbehør til fliserens og algebehandling.

Skulle du have brug for vejledning, kan du altid kontakte os via mail eller telefon.

Kärcher terrassevasker

keyboard_arrow_up