Neutralon algemiddel

Neutralon algemiddel er et miljøgodkendt algemiddel til algebehandling

Neutralon algemiddel er et miljøgodkendt algemiddel til brug på hustage, facader, belægninger mv. Vejrliget i Danmark kan slide hårdt på udendørs belægninger, tage of facader. Det viser sig ofte om foråret efter et langt vinter halvår. Ved at bruge vores algemiddel til bekæmpelse af alger får du imponerende og langtidsholdbare resultater! Med Neutralon algemiddel ved hånden, er du klar til at vinde kampen mod alger. Her på siden har vi samlet et udvalg af effektive kemi produkter til algebehandling.

Neutralon algemiddel til algebehandling af tag

Det fugtige klima i Danmark giver fremragende betingelser for vækst af alger. Alger lever af vand, hvorfor grønne belægninger opstår år efter år. Neutralon algemiddel er perfekt til algebehandling af tag. Du kan nemt og effektivt fjerne alger – uanset om det drejer sig om havemøbler, facader eller tage. Neutralon algemiddel er biologisk nedbrydeligt, og er et specielt formuleret algedræbende middel baseret på nedbrydelige stoffer. Da produktet er biologisk nedbrydeligt, påvirker det dermed ikke grundvandet, når du anvender Neutralon algemiddel til at fjerne alger. Algemidlet er specielt velegnet til algebehandling af tag. Produktet er syrefrit og pH-neutralt, og derved undgås misfarvning af eksempelvis zink- og kobbertagrender.

Forlæng dit tags levetid med Neutralon algemiddel

Alger, mos og lav er alt sammen med til at få tegl og fliser til at se uskønne ud, men nok så vigtigt kan alger og mos også være med til at forkorte levetiden på dine tegl og fliser. Har algerne først fået overhånden på taget eller fliserne, vil det være sværere for vandet at løbe væk. Dette åbner døren for bedre indtrængning af fugt i underlaget. I værste fald kan det føre til fugt og råd samt skimmelsvampeangreb. Samtidig kan det gøre flisebelægningen ujævn og glat at gå på. Specielt i vinter perioden er fliser, tag og facader udsat, da øges risikoen for revner og brud på fliser og tag. Algeangreb forekommer oftest i områder, hvor der er i skygge det meste af dagen. Hvis der ikke gøres noget ved den begyndende algebelægning, kan den hurtigt vokse sig stor. Den bliver hurtigt stor nok til, at store planter, som lav - også kendt som flisepest - og mos, kan få fodfæste. Til forebyggelse af dette er Neutralon algemiddel den ideelle løsning. Neutralon algemiddel samt Algefri N Algemiddel er nogle af de eneste godkendte produkter, der er godkendt til algebehandling. Bestil Neutralon algemiddel i dag og vind kampen mod alger.

Fordelene ved Neutralon algemiddel

Algebehandling forebygger problemer med taget og forlænger dermed dit tags levetid. Tagflader bliver ofte påvirket af alger og mos, der holder på fugten. Når først frosten sætter ind, kan det derfor i værste fald resultere i frostrevner i taget. Tagpladens overflade bliver nedbrudt med tiden, og herefter frigives farlige asbestfibre fra mange tagbeklædninger, som kan have indflydelse på det omgivende miljø. Så der er en god grund til at behandle taget eller facaden, før algerne får overtaget.

  • Neutralon algemiddel fjerner alger effektivt og skånsomt 
  • Neutralon algemiddel er et miljøgodkendt algemiddel
  • godkendt produkt fra Danmark
  • misfarver ikke
  • hurtigt virkende

Algebehandling med god samvittighed med Neutralon algemiddel

Alger får ikke kun tagene til at se triste og elendige ud. Mos og alge belægning holder også på fugten, og der er stor risiko for at tag og fliser brydes ned hurtigere end normalt. Hos InduClean kan vi tilbyde et nyt og effektivt algemiddel til at fjerne alger fra tage og fliser, der sætter en helt ny miljøstandard. Det betyder, at du nu kan behandle tage, fliser og facader med god samvittighed. Med Neutralon algemiddel kan du genoprette taget til dets oprindelige smukke udseende, men samtidigt er du også med til at forlænge tagets levetid. Neutralon algemiddel er godkendt af Miljøstyrelsen og er det første og eneste dansk producerede algemiddel på markedet, der får denne godkendelse. Neutralon algemiddel er også blevet testet af Institut for Agroøkologi, hvor midlet er vurderet som effektivt som effektivt til algebehandling og dermed hæmme væksten af alger.

Køb produkter til algebehandling online

Vores algemidler er både brugervenlige og effektive, og fås desuden til nogle konkurrencedygtige priser. Så er du klar til at vinde kampen mod alger, kan du med fordel tage et kig på siden her og udruste dig med den rette kemi til algebehandling.

Skulle du have brug for rådgivning, kan du altid kontakte os via mail eller telefon.

Neutralon algemiddel

keyboard_arrow_up