Højtryksrenser tilbehør

Skumpakke tilbehør til højtryksrenser

Af tilbehør kan vi bl.a. nævne vores skumpakke, som er et af InduClean's mest populære valg til vask af biler og maskiner som kræver lidt ekstra kærlighed. Pakken inkluderer skumudlægger med 2 liters beholder til professionelle højtryksrensere. Skumlansen laver en god fed skum som bliver siddende på siden af køretøjet, og kan fås med forskellig type kobling samt dyse.

Lanse til højtryksrenser

Udvalget af lanser til højtryksrensere fås i mange varianter. Vi kan bl.a. tilbyde lanser med regulering i sidehåndtag og dobbelt strålerør, teleskoplanser, dobbeltlanser, flexlanser og korte lanser. Kort sagt lanser til næsten enhver opgave.

Højtryksslanger i høj kvalitet til din højtryksrenser

Hos Induclean går vi op i kvaliteten af de produkter, vi har på lager. Med dette i tankerne har vi taget os tid og nøje udvalgt de bedste højtryksslanger, der findes på markedet. Vores højtryksslanger er slidstærke og velegnet til de fleste typer af højtryksrensere.

Køb tilbehør til din højtryksrenser hos InduClean

Se vores nøje udvalgte produkter her på siden og find det tilbehør der passer til dit behov. Ønsker du at få mest muligt ud af højtryksrenseren, så se nærmere her på siden, hvor du finder et stort udvalg af tilbehør til højtryksrensere. Husk at du altid kan kontakte os på mail eller telefon, såfremt at du har brug for rådgivning.

keyboard_arrow_up