Lydsvag kompressor

Hvorfor en støjsvag kompressor?

Som de fleste nok ved er en kompressor en maskine der kan larme rigtig meget. Som håndværker starter man tidligt på dagen og kan ofte komme ud til kunder i bolig områder hvor det ikke er hensigtsmæssigt at starte sin kompressor tidligt på dagen, her er det klart en fordel hvis man har investeret i en støjsvag kompressor.

En anden vigtig faktor for at vælge en støjsvag kompressor er at man ofte går op og ned af sin kompressor dagen lang og det kan være skadeligt med det høje støjniveau i det lange løb, for ikke at nævne den psykiske belastning at gå rundt i høj støj hele tiden.

Er en støjsvag kompressig billig?

Den behøver ikke koste meget mere end en normal billig kompressor. Men det er klart at der skal lægges mere arbejde i at gøre den lydsvag end en normal kompressor. Derfor afspejler det sig naturligvis også i prisen. Vi har dog altid gode tilbud på kompressorer, så du kan altid finde en lydsvag kompressor til en rigtig god pris hos Induclean ApS.

Ved spørgsmål om valg af lydsvag kompressor

Har du spørgsmål til valget af din lydsvage kompressor er du naturligvis velkommen til at kontakte os. Vi er altid ledig til en snak og god rådgivning, således vi kan hjælpe vores kunder med at vælge den helt rigtige støjsvage kompressor.

keyboard_arrow_up