Hotbox

Hotbox varmer vand uden brug af brændstof

En hotbox kan lave koldt vand om til varmt via 230 V tilslutning. Hermed kan man lave en almindelig højtryksrenser om til hedvandsrenser uden brug af brændstof.

Ønsker du at kunne forvandle din koldvandsrenser til en hedvandsrenser, er du kommet til det helt rette sted! Induclean tilbyder effektive Hotboxes i højeste kvalitet, som kan klare netop denne opgave godt, grundigt og hurtigt. Vi har håndplukket et udvalg af de Hotbox, som vi mener er de bedste, markedet har at byde på. Kig på Hotbox-modellerne her på siden, og find en Hotbox, der kan gøre dit arbejde lettere, bedre og mere overskueligt.

Mere

Aktive filtre

Har du brug for rådgivning til at vælge Hotbox?

InduClean leverer ikke kun Hotboxes men også vådstøvsugere, højtryksrensere, gulvvaskere, støvsugere og tæpperensere samt en masse forskelligt tilbehør til specifikke behov for rengøring. Fælles for udvalget er, at de er effektive produkter af høj kvalitet.

Med den rette Hotbox er der en kortere vej til at få skidtet helt væk. Tag et kig på udvalget af Hotboxed, der vil gøre rengøringen nemmere og bedre. Vi har helt sikkert en effektiv og praktisk Hotbox der matcher dit rengøringsbehov og din øvrige rengørings-maskinpark. Du er velkommen på telefon 40 80 75 00, med dine spørgsmål til hvilken Hotbox der passer bedst til dit rengøringsbehov.