Fejemaskine manuel

Manuel fejemaskine til eje eller leje

Induclean tilbyder et varieret udvalg af fejemaskiner fra hhv. Haaga og Kåarcher. Haaga har bidt sig fast i markedet med fejemaskiner fordi de har et patenteret børstesystem som nemt, hurtigt og enkelt fejer på en yderst effektiv måde. Både dåser, cigaretpakker og andre større ting fejer maskinen nemt op i den 50 liters store container. Maskinen er i den eksklusive ende og kan både købes og lejes.

Mere

Aktive filtre

Bemærk at vore mest eksklusive fejemaskiner kan lejes

Fra Kärcher tilbyder vi en meget praktisk og velfungerende manuel fejemaskine som er en supergod hjælper til at få fejet fortovet, indkørslen eller andre mindre områder. Fejemaskinen har en beholder på 20 liter som nemt tømmes. Den forreste sidekost gør det nemt at få skidt ud fra kanter som efterfølgende kan fejes op af midterkosten. Fra K¨rcher tilbyder vi også manuelle fejemaskiner med batteri og sugefunktion. Batteriet driver valsebørsten under maskinen som hermed driver sidebørsten, der fejer skidt væk fra kanter og ud fra hjørner.
Fordelen ved en konstant børste rotation, er at man kan få alt skidtet med!

Detaljer og specifikationer finder du inde på den enkelte fejemaskine. Har du spørgsmål, er vi altid glade for at høre fra dig, og for at hjælpe dig med at finde den bedste manuelle fejemaskine til dit behov.