Søgeresultat

Vandingsudstyr til haven

Når den danske sommer viser sig fra sin bedste side, er der ikke noget bedre end at være ude i haven. Inducleans store udbud af vandingsudstyr gør det muligt altid at sikre dine planter får den vand de har brug for.

Os hos Induclean anbefaler vandingssprøjter med justerbar vandstråle til vanding af havens sarte blomster, planter og potteplaner, samt de blomster der lige er sprunget ud. Skal man derimod f.eks. rengøre sine haveredskaber, anbefaler vi at man bruger en sprøjtedysse. Vores lager er fyldt med vandudstyr til pasning af alle former for haver - hvad enten din have er fyldt med rhododendroner og bær eller en stor grøn græsplæne og vandbassin.

Til at holde græsplænen flot og grøn hele sommeren, kan du med fordel bruge en vippesprinkler som vandingsudstyr. Med en vippesprinkler får græsplænen en jævn og effektiv vanding, som sikre at din græsplæne forbliver grøn hele sommeren.

Problemer med oversvømmede kældre eller udearealer?

De tydelige klimaforandringer har øget det årlige antal skybrud og stormvejr i Danmark. Dette betyder at vandingsudstyr såsom en vandpumpe eller ”kælderpumpe” som de også kaldes, nærmest er en uundværlig maskine for den danske husejer. Vores lager rummer mange forskellige pumper, så du kan være på forkant med det danske vejr og nemt tømme kælderen for vand.

Har du problemer med at dine udearealer bliver oversvømmet, kan Inducleans dykpumper hjælpe dig af med problemet. En dykpumpe er også et fremragende stykke vandingsudstyr hvis du skal have tømt have – og svømmebassiner eller drænet en havesø. Vi har forskellige former for dykkerpumper, som kontakt os endelig, hvis du vil have hjælp til at finde den pumpe der bedst kan løse dit problem.

Induclean har alt det tilbehør du skal bruge til din vandpumpe. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du er i tvivl om hvilket vandingsudstyr der passer til din vandpumpe og opfylder de kriterier du sætter.

Vandingsudstyr og sprøjter til virksomheder

Induclean sælger næsten alle former for vandingsudstyr og sprøjter til danske virksomheder. Som f.eks. vores udlægger vogn, som med sin bredde spreddebom hurtigt og effektivt kan udlægge størrearelaer – som f.eks. en sportshal.

Skal ude arealerne ved din virksomhed passes, vil vi hos Induclean anbefale en rygsprøjte – som er velegnet til store områder hvor man ikke lige kan tage en vandslange ud. Fordelen ved dette vandingsudstyr er den lette håndtering og muligheden for at nemt at nå ud i alle hjørner.

Køb dit udstyr online

Hos Induclean har vi med garanti det vandingsudstyr du står og mangler. Vi har et stort udvalg af alle former for vandingsudstyr, så vi kan med sikkerhed finde det du mangler.

På den måde sikre vi, at vi altid kan finde det udstyr der bedst kan udføre din opgave, og med et tilfredsstillende resultat – hver gang.

Du kan købe dit næste vandingsudstyr online via vores webshop. Tøv endelig ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores produkter. Leder du efter en gulvvasker er vi altid klar til at vejlede og guide omkring hvilken maskine der vil passe bedst til dit behov.

keyboard_arrow_up