Service & reparation tur/retur

Kender du det at skulle have lavet en reparation på din maskine, men inden den første skrue, bolt eller møtrik er løsnet er reparationsprisen allerede høj pga. opstart af servicevogn, løn i forbindelse med kørsel mv?

Med vores 
Service og reparations koncept TUR/RETUR kan vi afhente og leverer maskiner i hele Danmark fra dag til dag, til kun 400 pr. tur (tur/retur 795 ekskl. moms)

Når vi får en maskine ind til reparation eller service gennemgår vi maskinen og giver et estimat over omkostninger forbundet med reparationen uden beregning.

Hvis du accepterer estimatet laver vi maskinen og sender den retur igen.
Hvis du ikke ønsker at få lavet maskinen, sender vi den enten til skrot eller sender den tilbage til dig igen for tur/retur prisen.
Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

På vores værksted har vi alt vores special værktøj som kan være svært at have med i servicebilen, samt en stor mængde af reservedele. Dette er med til at lave en ordentligt og holdbar reparation uden ekstra ventetid mv.

Vi er eksperter i
- Kärcher Højtryksrenser
- Kärcher Gulvvaskemaskiner
- Kärcher Fejemaskiner
- Kärcher Støvsuger
- TSM Gulvvasker
- Reno Højtryksrenser
- Ghibli Støvsuger
- Ronda støvsuger

Stor erfaring i
- Gulvvasker generelt (Alle mærker)
- Højtryksrenser generelt (Alle mærker)
- Industri støvsuger generelt ( Alle mærker)


Er du interesseret i at høre mere omkring denne løsning er du altid velkomme til at kontakte os på Tlf. 40807500 eller sende en forespørgsel i nedenstående kontaktformular. 

  • Tur/retur 795 eks. moms
  • Hele Danmark (brofaste øer)
  • Vi sender estimat U/B når vi har modtaget maskinen
  • Maskinen skal stå på en euro palle
  • Vi håndterer afhentning og levering
  • Timepris kun 450 ekskl. moms.

Da vi ikke kan garanterer hvilke dage vi kan afhente maskinen, vil vi gerne bede dig vælge et par stykker og samtidig gøre opmærksom på, at vi ringer for at bekræfte den endelige afhentningsdato.

keyboard_arrow_up