Søgeresultat

Industristøvsuger fra kendte mærker som Kärcher, Ghibli og Ronda

Nedenfor har vi samlet et varieret sortiment af smarte støvsuger til industri. Vi har en, der passer til dine behov. Hos InduClean ønsker vi naturligvis at kunne tilbyde de bedste støvsuger til industri  på markedet, og vi har derfor allieret os med de mest erfarne producenter.

Du kan blandt andet vælge imellem varianter fra Ghibli, Kärcher og Ronda. Vi tilføjer løbende nye produkter til samlingen. Vores udvalg af støvsuger til industri består af forskellige typer, herunder våd-, vandfilter-, sikkerheds-, askestøvsugere samt Kärcher rygstøvsuger og støvsuger til rengøring af tagrende. Vi forhandler støvsuger til industri til ethvert budget. Se nærmere på dine muligheder og find den rette støvsuger til industri til jeres behov.

Støvsuger til industri til ethvert behov

Hos Induclean har vi din næste støvsuger industri. Vi har et stort udvalg af støvsuger til industri, således vi kan tilbyde dig netop den støvsuger, du har brug for. En støvsuger til industri kan fås i flere størrelser.

På den måde kan du altid finde en støvsuger industri med netop den kapacitet, dine arealer kræver. Det er vigtigt at gøre dig tanker omkring, hvilken støvsuger til industri, du har brug for. Dermed er du sikker på, at du får den rette støvsuger. 

Der stilles meget store krav til en støvsuger til industri. Den skal have en stor sugeevne, men samtidig have et lavt støjniveau, således medarbejderne ikke forstyrres. Nogle af vores modeller er velegnede til både privat og industriel brug.

Uanset om du leder efter en kraftig støvsuger til industri med flere filteringsmuligheder eller en mindre støvsuger med flot design, har vi den model, du leder efter.

Støvsuger industri –  mere end bare støvsugning

Har du et rengøringsbehov, der kræver tungere skyts, er en støvsuger til industri noget for dig. Vores udvalg af støvsuger industri består af en kombineret våd – og tørsuger, en kombineret støvsuger og gulvvaskemaskine, og en askestøvsuger, der er særligt designet til nemt og hurtigt at kunne rengøre din brændeovn, pejs, grill eller lignende - hvor der typisk er meget aske, der skal suges op. Uanset om det er vådt eller tørt, groft eller fint snavs - i bilen, kælderen, garagen, hobbyværkstedet eller derhjemme. Vores udvalg af industri støvsuger er kendetegnet ved deres alsidighed og robusthed, og er derfor velegnede til mange slags opgaver.

Støvsuger til industri med mange muligheder

Vi forhandler støvsuger til industri fra topproducenter, som Ghibli, Ronda og Karcher. De er alle kendte for at fremstille støvsuger til industri i høj kvalitet. En støvsuger industri fra f.eks. Ronda vil sikre effektiv sugeevne og en lang holdbarhed. Ronda støvsuger industri er et populært valg blandt erhvervskunder, fordi du med en støvsuger til industri fra Ronda får kvalitet til lavpris. 

En støvsuger til industri kan have mange funktioner, som overbelastningssikring, integreret turbine, mulighed for vådsugning, forskellige filteringsmuligheder, længere slange og meget mere.

Vi kan tilfredsstille alle dine rengøringsbehov og tilbyder støvsuger til industri, der passer til alle overflader og arealer. Så hvad enten du skal bruge en industristøvsuger i dit værksted, eller til at rengøre hele fabriksarealer, har Induclean hvad du står og mangler.  

Har du brug for tilbehør til din industri støvsuger, så kan vi tilbyde et stort og varieret udvalg. Se f.eks. vores store udvalg af Kärcher støvsugerposer

Kärcher industristøvsuger

Kärcher er et klart et af de førende mærker når det kommer til industristøvsugere og gulvvaskemaskiner. Kärcher industristøvsugere er robuste og af høj kvalitet. Det har en rigtig lang levetid, men bedst af alt, så er de effektive i den forstand at en Kärcher industristøvsuger får meget af skidtet med op når den suger. Det lyder måske lidt underligt at det er en fordel for en støvsuger, men der findes rigtig mange industristøvsugere der ude som slet ikke er effektive nok til at få alt støv og skidt med op når de suger.

Kärcher industristøvsugere er kendt for kvalitet og det er der en god grund til. Med de mange års erfaring i branchen og fintuning af deres modeller over tid, har de formået at lave et enestående produkt. Det er uanset om du køber en af de små Kärcher industristøvsugere eller en af de helt store.

Alle modeller tjener hver deres formål og det er derfor vigtigt at du sætter dig ind i hvilken Kärcher industristøvsuger der er den bedste for dig og passer på dit behov. Nogen gange kan man være i tvivl og derfor står vi altid til rådighed til en snak og vejledning om den rigtige maskine.

Så står du med overvejelserne om at investerer i en Kärcher industristøvsuger men er i tvivl om hvilken model du skal vælge, så giv os et kald eller smid os en mail hvor du forklarer lidt om hvad du skal bruge den til. Så vender vi retur med vores anbefalinger.

Køb støvsuger til industri online

Hos InduClean kan du købe alle vores rengøringsmaskiner online. Vores webshop tilbyder en lang række af produkter, som kan varetage alle rengøringsbehov. Så tag et kig på vores hjemmeside og tøv ikke med at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål. Leder du efter en anden type maskine til at rengøre dit gulv, er en gulvaskemaskine til industri perfekt til formålet. 

Eller leder du efter en rengøringsmaskine til udendørsbrug, er en højtryksrenser eller en fejemaskine noget for dig.

Er du i tvivl om, hvilken støvsuger industri du har behov for? Så vejleder vi dig gerne. Vi står også altid klar med et godt støvsuger industri tilbud til dig. På den måde kan du få den bedste støvsuger til industri til en god pris.

keyboard_arrow_up