Batterier

Holdbare 12V batterier

Er du på udkig efter nye batterier, kan vi varmt anbefale, at du tager et kig på siden her, hvor vi forhandler 12V batterier med alt mellem 24-106 ampere. Alle vores batterier er meget nøje udvalgt med tanke på kvalitet, og der er derfor tale om nogle holdbare og leveringsdygtige batterier. Du kan læse om detaljer og specifikationer på de forskellige 12V batterier, ved at klikke dig ind på det enkelte produkt. Er du i tvivl om, hvilket batteri du skal bruge, kan du med fordel tage et kig nederst på siden her, hvor vi har lavet en lille guide til at hjælpe dig. Er du stadig i tvivl, er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os, så finder vi frem til den bedste løsning sammen.

Mere

Aktive filtre

Vælg det batteri som passer til din opgave
 GEL Batteri

Vi anbefaler et Gel batteri til opgaver som kræver man benytter batteriets fulde kapacitet Ah og efterfølgende lader batteriet op igen. Dette kan f.eks. være en gulvvaskemaskine som køre til lampen lyser rød på maskinen. Et Gel batteri er bygget, så de kan holde til denne type belastning.


AGM/VRLA Eller alm syrebatteri

AGM/VRLA batterier er et mere holdbart og sidder oftest i nyere og lidt størrere luksusbiler som stiller højere krav til bilbatteriet. Ældre biler har oftest monteret et almindeligt syrebatteri.
Vi anbefaler, at man leder efter teksten AGM eller VRLA på det gamle batteri. Vi anbefaler stærkt at udskifte batteri til samme batteritype.
En bil med almindeligt syrebatteri kan godt skiftes til et mere holdbart AGM/VRLA batteri, dog skal man være opmærksom på at biler med batteriovervågning skal forbi et værksted og kodes til den nye batteritype.

Truckceller

Som navnet så fint fortæller, er denne type til trucks og findes i flere forskellige størrelser alt efter kapacitet. Vi anbefaler, at man måler de nuværende truckceller H x L x B og køber ud fra disse mål.

Ring og få et uforpligtende tilbud på dit nye batteri