Skuremaskine

Induclean tilbyder en rigtig god kvalitets skuremaskine af mærket BDS, som med sit design gør det nemt og ikke mindst rart at gå med maskinen i længere tid. Det er også muligt, at tilkøbe en beholder til sæbevand, så man kan dosere direkte fra maskinen, sæbebeholder er ikke inkluderet i prisen. Skuremaskinen kan fås i tre forskellige størrelser, fra 33 til 51 cm, så du kan vælge den størrelse der passer bedst til det arbejde du skal bruge skuremaskine til at udføre.

Mere

Aktive filtre

Skuremaskine af højeste kvalitet

Hos InduClean har vi stor erfaring med rengøringsmaskiner, og vi bestræber os altid på at levere produkter, der gør vores kunder og deres arbejde så let som overhovedet muligt. Derfor forhandler vi også kun skuremaskiner af den absolut højeste kvalitet. Vi forhandler også højtryksrensere, gulvvaskere, støvsugere og tæpperensere. De mange forskellige produkter har til fælles, at de er effektive produkter af høj kvalitet.

Har du brug for at få skuret gulve godt og grundigt, så har vi skuremaskines til dig. En skuremaskine er en rengøringsmaskine, der virkelig får udført arbejdet til perfektion.

Gør hverdagen lidt renere, lettere og mere effektiv med en god skuremaskine fra InduClean. Har du spørgsmål om skuremaskiner, er vi altid glade for at hjælpe og rådgive dig.