Maskiner til fliserens og algebekæmpelse

Fliserens maskine

I Induclean’s sortiment af maskiner til fliserens og algebkæmpelse finder du på tilbud en Mobil højtryksrenser unit 25 liter/min ved 250 bars tryk med 22 HK motor med kvalitets komponenter. Den er bygget på rustfri ramme med mulighed for opruller på top, og kan bruges til professionel fliserens. Det kan også et Sæt til fliserensning bestående af alle de nødvendige ting for at komme godt igang som fliserenser. Endelig tilbyder vi til den private gør-det-selv-fliserenser et Komplet sæt til fliserensning i private områder. Under de enkelte fliserensere kan du se nærmere beskrivelser af maskinkraft og rækkevidde.

Mere

    Aktive filtre

    Vil du leje eller eje en fliserens maskine?

    Har du blot brug for at rense fliser en enkelt gang, eller ønsker du ikke at eje udstyret, så kan du leje vores maskiner til fliserens og algebekæmpelse.

    InduClean byder dig hjerteligt velkommen til at tage et kig på vores kæmpe udvalg af tilbehør og reservedele til rengøringsmaskiner. På siden her har vi samlet et stort udvalg, og du finder alt fra tilbehør til højtryksrensere, gulvvaskere, støvsugere og tæpperensere, for ikke at glemme sugemotorer, benzinmotorer og drivmotorer til rengøringsmaskiner. De mange forskellige produkter har til fælles, at de er effektive produkter af høj kvalitet. Du er i gode hænder, når du handler tilbehør og reservedele til rengøringsmaskiner hos InduClean.