• -19%

El trolley tryksprøjte på batteri

3.195,00 kr.
2.595,00 kr. Ekskl. moms
3.243,75 kr.
Inkl. moms 1-3 hverdages levering

Praktisk tryksprøjte, der med to hjul og sammenklappeligt håndtagbåde er let at bruge og transportere.

Antal

Videoer

Denne sprøjte med en kapacitet på 35 liter til industriel brug er designet med to hjul, og sammenklappeligt håndtag for nem transport. Maskinen er udviklet med et nyt system, der regulerer trykket op til 4 bar med 3 hastigheder. Den indeholder to højkvalitets batterier samt 6 meter flettet slange og en rustfri stållanse med 3 typer og dyser, der er modstandsdygtige over for de mest aggressive produkter. Designet til desinfektion og rengøring af hospitaler, kontorer, køretøjer, fabrikker, udearealer mv.

 

Funktioner:

Kapacitet: 35 liter

Inkluderer 2 batterier og oplader

Vægt: Kg 7,5

Emballagemål: 767 x 419 x 313 mm

En kraftig elektrisk tryksprøjte med 35 liters beholder, der fungerer på et genopladeligt lithium-ion batteri. 2 timers uafbrudt drift på en enkelt opladning. Inklusiv det ekstra batteri, kan det køre uafbrudt. Den har hjul og en integreret membranpumpe, hvilket gør den til en meget mobil enhed. Fantastisk til at bekæmpe ukrudt, alger og mere.

Der medfølger 2 stk batterier, lader og 3 forskellige sprøjtedyser. Ved at trykke interval på vognen, kan der køres i 2 forskellige trykindstillinger.

Egenskaber:

  • Fungerer med genopladelige batterier
  • Multi-sprøjteapparat
  • Vandtilslutning, elektricitet eller lufttryksforsyning er ikke nødvendig
  • Kontinuerlig brug
  • Rullevogn med beholder og integreret pumpe
2828828
keyboard_arrow_up