GV Egon VAC 4.1 PLUS Damp støvsuger

  GV Egon VAC 4.1 PLUS Damp støvsuger

  5.995,00 kr. Ekskl. moms
  7.493,75 kr.
  Inkl. moms 1-3 hverdages levering

  GV Egon VAC 4.1 tillader damprensning af alle overflader, også hvor der er støv, fedt og væske. Maskinen har indbygget sugesystem som gør det muligt at rengøre og desinficere alle overflader (keramik, rustfrit stål, glas, træ, linoleum, marmor, tæppe, lænestole og sofaer) med høj temperatur damp op til 152 grader fjernes mider og bakterier hurtigt og nemt-samt forhindre udbrud af uønsket allergiske stoffer.

  Denne lille smarte Dampsuger kan med fordel også bruges som vådstøvsuger i hjem hvor der er brug for helt rent udblæsningsluft som eks. hjem hvor der er personer med allergi.
  Maskinen er også god som tæpperenser hvor møbler skal tørre hurtigere op (Traditionelle tæpperenser efterlader meget restvand i stoffet)

  Kedel i rustfrit stål med højt tryk på 5 bar som er klar på 2 minutter.

  Maskinen leveres med en stor tilbehørspakke som standard.

  -        Slange og pistol

  -        2 x Rør

  -        Gulvmundstykke

  -        3 fosskellig indsats til gulvmundstykke

  -        3 forskellige rundbørster

  -        Spartelmundstykke

  -        møbelrense mundstykke

  -        kemi mundstykke

  -        runde sugebørster i foskellige slags

  -        Og meget mere

  Altså køber man her en dampsuger med en bred tilbehørspakke som standard så man er klar til at udfører næsten alle tænkelige opgaver.

   Hurtig indstilling af sugestyrken direkte på pistolen. Egon Vac 4.1 er udstyret med et HEPA H14 filter, der fjerner 99,995% af luftforureningen og forhindre hermed spredning af opsuget skidt i luften.

  Der er ikke behov for at vente på at kedlen køler ned før genopfyldning, denne damp støvsuger kan nemlig fyldes sikkert og nemt også under brug. Hermed er et muligt at gøre rengøringsopgaven færdigt uden pauser.
  Alle funktioner sidder i pistolhåndtaget, så der er muligt både at vælge suge styrke og Damp plus direkte fra pistolen så man ikke har behov for at stoppe arbejdet for anden indstilling.

  Antal

  Videoer

  Max steam pressure/temperature: 5 bar/152° C
  Boiler absorbed power: 1900 W/220/240V ~ 50Hz (Ph 1)
  Vacuum motor absorbed power: 1200 (max 1400) W
  Column depression/Air flow: 24 kPa/220 m³/h
  Recovery tank capacity: 8 l 

  8.406.0017
  keyboard_arrow_up