Liste over varer efter mærke Reno

Reno Højtryksrensere, hedvandsrensere og kompressorer

Reno er dansk produceret kvalitets højtryksmaskiner. Reno har eksisteret siden 1978 og har i alt deres eksistens fokuseret på at producerer kvalitetsmaskiner med højtryk som højtryksrensere, kompressorer og hedvandsrensere.

Reno har 60 medarbejdere i henholdsvis Danmark og New Zealand og har benytter de nyeste og mest moderne teknologier til at producerer disse høj kvalitete maskiner. De leverer nogle af markedets bedste højtryksrensere, hedvandsrensere og kompressorer og er absolut blandt de mest efterspurgte blandt professionelle og eksperter.

Reno lufttryksmaskiner

Står du og mangler et ny kompressor, hedvandsrenser eller højtryksrenser, så er Reno et sikkert valg. De mange års erfaring og samtidig sikkerheden i at deres maskiner er produceret i Danmark, sikre dig at du vælger et mærke af høj kvalitet.

Reno's kvalitet er nemlig uden sammenligning en af de højeste du ser på markedet i branchen. Holdbarhed og levetid gør at Reno også er en omkostningseffektiv investering, hvilket betyder at du sikre dig at vedligeholdelses omkostningerne er på et minimum med en maskine fra Reno.

Reno højtryksrenser, hedvandsrenser og kompressor til industriel brug

Reno er som sagt et førende mærke indenfor højtryksmaskiner og deres ledende position i markedet gør at de også er eftertragtet til industriel brug. Reno er en foretrukket producent bland professionelle grundet muligheder for størrelse og kapacitet på blandt andet højtryksrensere og hedvandsrensere.

Reno - En kvalitetsbevidst producent

Med Reno er du altid i gode hænder. Det velansete mærker har i mange år været garant for effektivt, pålideligt og brugervenligt rengøringsudstyr og vores udvalg ville da heller ikke være fuldendt uden deres populære produkter. Fra sækkevogns kompressorer og højtryksrensere, til hedvandsrensere og et væld af tilbehør. Uanset dine behov og opgavens omfang, bør du ikke snyde dig selv for et kig på vores udvalg fra Reno. Vi kan desuden ofte lokke med særlige tilbud på udvalgte varer og vi opdaterer naturligvis jævnligt udvalget med nye produkter. Gå på opdagelse i vores sortiment og blev godt udrustet til rengøringen med den erfarne og kvalitetsbevidste producent.

keyboard_arrow_up