Liste over varer efter mærke TSM

Her finder du vores udvalg af rengøringsudstyr fra den kendte producent, TSM. Det italienske mærke er kendt for adskillige serier af kvalitetsudstyr med usædvanligt lave driftsomkostninger og minimal vedligeholdelse, og der er derfor mange penge at hente med deres produkter. Dette går dog ikke ud over effektiviteten og skal du for eksempel bruge en walk behind gulvvaskemaskine med høj ydeevne og stor pålidelighed går du ikke galt i byen med denne producent. Gør dig selv en tjeneste og tag et kig på vores prisvenlige udvalg fra TSM, eller kontakt vores kundeservice hvis du vil vide mere om særlige produkter.

TSM gulvvaskemaskiner i Grande brio serien er ideel til gulvvask af de fleste gulvtyper som, venyl, lenolium, træ, beton, klinker, malet mv.

I Grande Brio serien er der gulvvaskemaskiner for en hver smag, fra den lille handy GB 35 som er det perfekte valg til mindre rum, forsamlingshuse, kontorbygninger mv. og op til GB 115 som er en stor ride-on gulvvaskemaskine med stor arbejdsbredde op til 1100 mm og med stor vandtank.

Alle TSM Grande Brio maskiner er bygget med tanken - make it simple, make it work, make it right, make it fast. Som betyder at maskinerne er simpelt produceret uden brugen af moderne printplader og andre smarte features, men maskinerne er lavet til at holde have lave vedligeholdelses og driftsomkostninger samt præsterer et perfekt rengøringsresultat hurtigt og enkelt.

TSM-banner.gif

Såfremt du ønsker at høre mere om vores Grande brio maskiner er du altid velkommen til at kontakte kundeservice for mere information
Tlf 40807500

keyboard_arrow_up