Liste over varer efter mærke Karcher

Kärcher industrimaskiner til alle formål

Kärcher er et af verdens mest kendte mærker indenfor fejemaskiner, fliserensere, hedevandsrenser, gulvvaskemaskiner, industristøvsugere og meget mere. Mærket Kärcher er anerkendt for deres høje kvalitet, der både afspejler sig i det færdige resultat maskinerne efterlader, men samtidig også den lange levetid og minimale vedligehold de kræver.

Kärcher eller Karcher?

Kärcher det officielle varemærke navn, men mange omtaler og skriver det også blot som Karcher. Det skyldtes at det specielle "ä" er tysk, præcis som mærket Kärcher også kommer fra Tyskland.

Det kendte mærke er en af de ledende kræfter indenfor rengøringsløsninger og vi er derfor glade for at kunne tilbyde en lang række af deres mest populære produkter, her hos InduClean. Vores udvalg spænder over adskillige produktkategorier, lige fra sprøjtepistoler, vippesprinklere og dykpumper, til effektive støvsugere, gulvvaskere og hedvandsrensere. Mangler du en højtryksslange eller måske en skumlanse, forhandler vi også disse og meget andet udstyr og rengøringstilbehør. Gå derfor ikke glip af dine muligheder her på siden. Få et skinnende, blankt og grundigt resultat med vores mange kvalitetsprodukter fra Kärcher.

Producent af mange type rengøringsmaskiner

Rengøringsmaskiner er et bredt spektrum og derfor har Karcher og specialiseret sig i at være leveringsdygtige af rengøringsmaskiner i alle afskygninger. Karcher har eksisteret siden 1935 og siden sin spæde start specialiseret sig i at gøre rengøringsarbejde nemmere, mere ergonomisk og ikke mindst hurtigere. Det betyder at i dag er Karcher producent og leverandør af rengøringsmaskiner så som; industristøvsugere, hedevandsrensere, fejemaskiner, fliserensere, gulvvaskemaskiner, højttryksrensere og meget mere.

Gennem deres mange års erfaring med produktion af rengøringsmaskiner, har de ikke kun gjort deres maskiner til nogle af markedets mest eftertragtede, de har også udviklet teknologier der bliver brugt i deres maskiner til at være ledende og der vil med stor sandsynlighed ikke finde nogen andre mærker der kan leverer et ligeså flot resultat når du er færdig, som Karcher, hvad end der er tale om industristøvsugere, hedevandsrensere, fejemaskiner, fliserensere, gulvvaskemaskiner, højttryksrensere eller anden maskintype. 

Kärcher hedvandsrenser

Vores Kärcher hedvandsrenser findes i forskellige modeller, og er alle kendetegnet ved deres robusthed og tilpasningsevne til kundens behov. Vores hedvandsrensere er brugervenlige og derfor nemme at betjene. En hedvandsrenser kan bruges til en række forskellige opgaver. Hedvandsrenseren er især velegnet til industri- og rengøringsopgaver, men den er også populær i landbruget og transportbranchen.

Kärcher fejemaskine

En fejemaskine fra Kärcher er et sikkert valg. Du får ikke kun muligheden for at finde præcis den Kärcher fejemaskine du har brug for i form af størrelse og kapacitet, men samtidig også en fejemaskine der sikre dig at du får den bedste kvalitet.

Kärcher fliserenser

Er dine fliser blevet trætte at se på og trænger til en ordentlig overhaling. Så er vores fliserenser maskine fra Kärcher det rigtige valg. Fliserenser maskinen sørger for en nænsom og effektiv rengøring af dine fliser. Med det rigtige udstyr er du godt klædt på til kampen mod mos og alger. Med vores Kärcher fliserenser maskine er det ikke længere en sur tjans, at rengøre fliser. 

Kärcher batterimaskiner

Vores Kärcher batterimaskiner kan være et godt valg til dine rengøringsbehov, fordi de er støjsvage, lette, nemme at anvende og sikre. Du kan nemt bevæge dig rundt uden at skulle trække en ledning efter dig. De ledningsfrie maskiner er specielt anvendelige på steder, hvor der ikke er strøm i nærheden, og hvor pladsen kan være snæver.

Kärcher industristøvsuger

Står du og mangler en industristøvsuger til værkstedet, firmabilen eller måske til at tage med på byggepladserne? Så er Kärcher også leveringsdygtigte i markedets absolut mest efterspurgte og bedste modeller. Udvalget af Kärcher industristøvsugere hos indclean.dk er stort og vi har tilmed også nogle af markedet bedste priser på lige netop industristøvsugere fra Kärcher.

Kärcher gulvvaskemaskine

En gulvaskemaskine er en af de tungere og større maskiner og derved også en af de mere omkostningsfulde maskiner. Det er en større beslutning og vi kan kun anbefale dig at du sørger for at købe en gulvaskemaskine i høj kvalitet, præcis som dem vi tilbyder fra Kärcher. Kärcher er nemlig en af de ældste producenter i verdenen af gulvaskemaskiner, hvilket også afspejler sig i kvaliteten de har bygget op igennem de mange års erfaring i produktion og udvikling af de bedste gulvaskemaskiner du kan få, hvilket er årsagen til at vi anbefaler gulvaskemaskiner fra Kärcher.

Service og reparation af Kärcher rengøringsmaskiner

Har du allerede en Kärcher rengøringsmaskine og er det tid til at få den serviceret så kontakt os meget gerne for et godt tilbud. Skulle du være uheldig og have behov for en decideret reparation af din kärcher maskine, så klarer vi også den.

Vi kan enten komme ud og servicerer og reparerer på lokationen hos dig, eller du kan komme ind på vores værksted.

Vi både reparerer og servicere alle type Kärcher maskiner, industristøvsugere, hedvandsrensere, fejemaskiner, fliserensere, gulvvaskemaskiner, højttryksrensere eller anden maskintype fra Kärcher er alle velkomne på vores værksted.

Brugte Kärcher rengøringsmaskiner

Er du på udkig efter en effektiv rengøringsmaskine og er din kærlighed faldet på Kärcher, så forstår vi dig godt. Har du samtidig ikke den nødvendige kapital til at købe en helt ny Kärcher fejemaskine eller Kärcher gulvvaskemaskine så er der også råd for det. Vi tilbyder nemlig også brugte rengøringsmaskiner som endda kan købes her, via vores webshop.

keyboard_arrow_up